Magicform’un İçinizi Isıtacak Siyah Şıklığı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Magicform’un İçinizi Isıtacak Siyah Şıklığı

Tarihler: 09 Kasım 2012 Cuma ~ 09 Ocak 2013 Çarşamba

Firma: Magicform

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 9, 2012 ~ Oca 9, 2013

Magicform, 2012 - 2013 Sonbahar/Kış sezonu için tasarladığı Historical Roses Koleksiyonu ile siyah rengin büyülü şıklığını sunuyor!

Magicform, 2012-2013 Sonbahar/Kış Historical Roses Koleksiyonu ile kadınların doğal güzelliğini, asi ve çekici havasıyla sarıyor. Dünya modasından esinlenerek hazırlanan siyah tonların egemenliğindeki tasarımlar, gecelik, sutyen, külot ve body’lerden oluşuyor. Feminen çizgilerle hayat bulan modellere, dantel ve satenin kusursuz şıklığı eşlik ederken, küçük ve renkli detaylar ile gül desenleri, tasarımları hareketlendiriyor.

Modern, gotik ve klasik şıklığın bir arada sunulduğu parçalar arasında, gül motifiyle dikkat çeken sutyen ve külot takımı yer alıyor. İnce askılı, göğüs dekoltesini saran mini gecelik, göğüsten aşağı kat kat inen dantel modeliyle, gardırobunuza heyecan katacak.Koleksiyon ayrıca, sutyene gereksinim duymayacak şekilde tasarlanan transparan body, sade ve dantel detaylarıyla hazırlanan silikonlu ve silikonsuz sutyenlerden oluşuyor. Kadınların gece ve gündüz şıklıklarını tamamlayan iç çamaşırları, sezonun soğuk havasını, siyahın iç ısıtan cazibesi ile değiştiriyor. MAGICFORM’un, 2012 - 2013 Sonbahar/Kış Historical Roses Koleksiyonu ile sezonun soğuk havasını siyah rengin cazibesi ile ısıtmanın tam zamanı!

Markanın, stilinizi siyahın çekiciliği ile sardığı 2012 – 2013 Sonbahar/Kış Historical Roses Koleksiyonu’nu; Nişantaşı Valikonağı Caddesi, Kanyon ve Ataköy A Plus Alışveriş Merkezi’nde bulunan Magicform konsept mağazalarında, Boyner ve Debenams zincirlerinde, Türkiye’de 200’ü aşkın satış noktasında ayrıca www.magicformshop.com online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT