Maksimum Enerji Tasarrufu Sağlayan Samsung Ecobubble Çamaşır Makinesi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Maksimum Enerji Tasarrufu Sağlayan Samsung Ecobubble Çamaşır Makinesi

Tarihler: 21 Haziran 2012 Perşembe ~ 21 Ağustos 2012 Salı

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2012 ~ Ağu 21, 2012

Yaz Kampanyasıyla Hem Zamandan Hem Paradan Tasarruf Sağlıyor.

Tüketici elektroniği ve elektrikli ev aletleri alanlarında pazar lideri olan, yenilikçi teknolojileri ile ödüller kazanmış Samsung Electronics’in dünyada çamaşır makineleri için verilen en yüksek enerji sınıfı olan A+++ ile ödüllendirilen Ecobubble çamaşır makineleri yaz kampanyasıyla her eve girmeye hazırlanıyor Benzersiz köpük oluşturma özelliği ile çamaşırları görülmemiş bir hızla temizleyen Ecobuble; aynı zamanda 2011 yılında başlayan en yeni verimli enerji etiketi EC Energy Label 1061-2010’a sahip olma özelliği ile de diğer “A+++” enerji sınıfına sahip olan ürünlere göre daha az enerji tüketiyor.

Etkin-su tüketiminin yanı sıra daha az deterjan tüketen Ecobubble çamaşır makinesinin benzersiz köpüklü yıkama teknolojisi; deterjanın çamaşırlara, geleneksel makinelere oranla, 40 kat daha hızlı nüfuz etmesini sağlıyor. Bu sayede çamaşırlar derinlemesine temizleniyor. Yeni evli çiftler çamaşırlarını keyifle yıkarken para ve enerji tasarrufu da sağlıyor.

Maksimum kullanım kolaylığı, enerji verimliliği ve şık tasarımıyla eşşiz bir kullanım özgürlüğü sunan Samsung Ecobubble çamaşır makineleri 6kg, 7 kg, 8 kg, ve 12 kg kapasite özellikleriyle çiçeği burnunda çifttlerin ve evini yenileyenlerin ihtiyaçlarına yönelik seçenekler sunuyor.

Samsung’dan Ecobubble Çamaşır Makinesi Alana 6 Programlı Bulaşık Makinesi sadece 349TL.

Samsung, yaza özel kampanyasıyla da kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Temmuz sonuna kadar devam edecek kampanya süresince Samsung’un Vistula ve Aegis serisi EcoBubble teknolojili çamaşır makinesini alan tüketiciler, 6 yıkama programlı, 12kişilik yıkama kapasitesine sahip, A+ bulaşık makinesine 1156 TL yerine sadece 349 TL’ye sahip olabilecek.

Samsung EcoBubble ile çamaşırlar tertemiz olurken, bulaşıklar da sadece 349TL’ye pırıl pırıl olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT