Makyajınız Saç Renginize Uyum Sağlasın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Makyajınız Saç Renginize Uyum Sağlasın

Tarihler: 11 Temmuz 2012 Çarşamba ~ 11 Eylül 2012 Salı

Firma: evoria

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2012 ~ Eyl 11, 2012

Makyaj yapılırken genellikle kıyafete uyumlu olmasına dikkat edilir. Ama güzel bir görüntü için, makyajın saç rengine uygun olması da çok önemlidir. Saç renginin yapılan makyajla uyumlu olması, makyajı çok daha güzel ve belirgin hale getirecektir.

İşte Evoria.com’un saç ve ten rengine göre makyaj önerileri:

Siyah saçlılar, siyah göz kalemi ile gözlerini konuştursun

Siyah saça ve esmer bir tene sahip olanlar, gözleri ön planda tutacak şekilde makyaj yapmalılar. Siyah bir kalem veya eyeliner ile derinleştirilen bakışlar ile esmerler gözlerini konuşturabilirler. Açık renkli allık ve ruj da esmerlerin güzelliğine güzellik katacaktır. Evoria.com’dan birbirinden cazip indirimlerle satın alınabilecek Pupa Milano Multiplay Süngerli Göz Kalemi, Max Factor False Lash Effect Mascara Black, Loreal Paris Color Appeal Trio Pro 408 NightDayBla, Pupa Milano Luminys Baked Compact Blush Allık 04 ve Chanel Rouge Coco Shine Canotier No.41 ürünlerinden oluşan bir makyaj seti, siyah saçlı ve koyu tenli bayanlar için ideal olacaktır.

Sarı saçlılara gri ve pembe renkler yakışır

Saçları sarı, teni beyaz olanlar makyaj yaparken pastel tonları tercih etmeliler. Bu ton saç ve ten rengi kombinasyonuna sahip olanlara en çok gri ve pembe renkler yakışacaktır. Dudaklarda pembe renk bir ruj, gözlerde ise gri renk bir far kullanılması ten rengini daha canlı gösterecektir. Evoria.com’un indirimle sunduğu Max Factor Smoky Eyeshadow Göz Farı ve Max Factor Lipfinity Highlights Color & Gloss Çift Taraflı Ruj 520 I.Fuschia, dudakta ve gözlerde bu uyumun yakalanmasını sağlayacaktır. Bu renkler; yine Evoria.com’un indirimli ürünlerinden Maybelline Define-A-Lash Mascara Black ve Pupa Milano Luminys Baked Compact Blush Allık 06 ile tamamlanabilir.

Kahverengi saçlılar parlak renkleri tercih etmeliler

Kahverengi saçlı ve koyu tenli olanların makyaj tercihi ise, parlak tonlardan yana olmalıdır. Pupa Milano Precious Creamy All Over Compact Göz Farı 02 gibi lame ve dore renkli farlar gözleri ön plana çıkaracaktır. Dudaklarda pembe renkli parlatıcılar, yüzde Pupa Milano Luminys All Over Baked Powder Pudra 304 gibi pırıltılı pudralar uyumunuzu arttıracaktır. Bu ürünleri Evoria.com’dan sürpriz indirimlerle satın alabilirsiniz.

Kızılların vazgeçilmezi pembe allık

Shakira’nın uzun süre kullandığı kızıl saçları hatırlıyor musunuz? Kızıl bir saça ve esmer bir tene sahip olanlar, tıpkı Shakira gibi makyajda pembe allık kullanmayı unutmamalıdır. Evoria.com’un indirimlerle sunduğu Max Factor Flawless Perfection Blush 223 Natural Glow, istediğiniz doğal pembeliği yakalamanıza yardımcı olacaktır. Göz makyajında ise koyu renkler tercih edilmelidir. Pupa Milano Luminys Baked Eyeshadow Trio 3lü Göz Farı serisinde, istediğiniz her renge ulaşabilirsiniz. Pupa Milano True Eyes Eyeliner Pencil 01 gibi bir siyah göz kalemi vazgeçilmez makyaj malzemesi olmalıdır. Siyah göz kalemi Loreal Paris Double Extension Serum Carbon Mascara Black gibi yoğun siyah bir rimelle tamamlanabilir. Dudaklarda ise Chanel Rouge Coco Shine Cavaliere No.65 gibi pembe ve bordo tonlarında bir ruj ideal olacaktır.

Saç ve ten renginizle uyumlu makyaj için ihtiyacınız olan tüm ürünlere, www.evoria.com’dan bir tıkla ve biribirinden cazip indirimlerle sahip olabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT