Mama Mıo Lucky Legs İle Yenilenen Bacaklar, Rahatlamış Ayaklar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mama Mıo Lucky Legs İle Yenilenen Bacaklar, Rahatlamış Ayaklar

Tarihler: 15 Temmuz 2014 Salı ~ 15 Eylül 2014 Pazartesi

Firma: MamaMio

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 15, 2014 ~ Eyl 15, 2014

Tamamıyla güvenilir içeriği ile Mama Mio Lucky Legs Cooling Serum, cilde anında nüfuz eder, serinletir ve bacaklarda hafif bir ışıltı bırakır.

Vücudun su kaybettiği ve ayakların daha şişkin olduğu yaz aylarında Mama Mio Lucky Legs Cooling Serum, daha canlı ve rahatlamış bacaklar için bir mini spa niteliğindedir. Klinik olarak test edilmiş Mama Mio Lucky Legs Cooling Serum, kan dolaşımını hızlandırarak saniyeler içinde bacak ve ayaklarda tüy gibi hafiflik sağlar.

Mama Mio Lucky Legs Cooling Serum öz yağlardan oluşan antibakteriyel nitelikli, tamamıyla güvenilir olan V-Tonik’in yanı sıra, mentol, nane, aloe vera, papatya ve yarrow maddelerini içerir. Yaratıcı olan Mama Mio Lucky Legs Cooling Serum’u sadece bacaklarda değil, omuz ve boyun bölgesinde de kullanılabilir.

Mama Mio Lucky Legs Cooling Serum ürünlerine, www.morcosmo.com adresinden ve Harvey Nichols İstanbul, Harvey Nichols Ankara mağazalarından ulaşılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT