Marakeş Büyüsü

Marakeş Büyüsü

Tarihler: 18 Nisan 2018 Çarşamba ~ 18 Haziran 2018 Pazartesi

Firma: Cacharel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2018 ~ Haz 18, 2018

Cacharel, bu sezon rotasını renkleri, desenleri, tüm tarihi ve yaşayan dokusu ile büyüleyen MARAKEŞ’e çevirerek 2018 İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile gizemli ve cesur bir moda yolculuğu sunuyor.

Marakeş’in kaotikliği ve dinginliği buluşturan yaşam şekli, ışık kırılımları ile yarattığı gölge oyunları, ahenk dolu yaşanmışlık içeren tonajları, samimi bir o kadar da iddialı duruşunun yanında çinileri, iklimi, tarzı, sanatı ve zanaatı sezon boyu Cacharel erkeğine ilham veriyor.

Marakeş’te gün batışı ışığıyla tüm şehri saran ve krallığın rengi olarak da bilinen Fas kırmızısı, Cacharel’in bu sezondaki vazgeçilmezlerinden. Bunun ötesinde çizgi dışı, bir o kadar da günlük hayatla uyumlu renkleri koleksiyona ilham katıyor: Çölün gizemini renklendiren kaktüs yeşili, şehrin dokusunun bazını oluşturan kum rengi, gökyüzü iddiası getiren kontrast çivit mavisi. Tüm bu renkler sezon boyu hem birbirleriyle ahenkle dans ediyor, hem de kendi içlerinde monokrom etkiler yaratarak modern bir duruş yakalıyor.

Her sezon gezgin tarzı benimsemiş erkeklerin hayatını kolaylaştıran Cacharel, bu sezon seyyah ruhunu bir adım daha öteye taşıyor. Özgürleşen modayı kişisel deneyimlerle birleştirerek Marakeş’in iç içe geçen şehir ve çöl hayatından aldığı ilhamla seyyah ‘NOMAD KÜLTÜRÜ’nü koleksiyona taşıyor. Tarz görünümünü bırakmadan inovatif kumaşlar ve kesimler ile rahatlıkta son noktaya ulaşan ve kolaylıkla kombinlenen tasarımlar modern erkeklerin kurtarıcıları oluyor.

Cacharel erkeğinin sanatsever ruhu Marakeş’te tekrar anlamlanıyor. Marakeş çinilerinin kendine has desenleri, dönüşen ve etkileşen dünyayı temsil eden yaşanmış dokular, dünyaca ünlü sanatçılara ilham veren çiçek ve bahçe kompozisyonları her bir tasarım tuvalmişçesine koleksiyonda işleniyor. Desene desen çalışmalarda bu etki, sanatın günlük hayatın bir parçası olabileceğine gönderme yapıyor. MARAKEŞ’in tüm büyüsünü hikayeleri ve detaylarıyla koleksiyona yansıtan Cacharel, 2018 İlkbahar/Yaz koleksiyonu ile seyahatten, sanattan ve özgürlükten beslenen erkeğin yaşamında tamamlayıcı oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT