Maraton Expo 2016’da Puma Rüzgarı

Maraton Expo 2016’da Puma Rüzgarı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Maraton Expo 2016’da Puma Rüzgarı

Tarihler: 09 Kasım 2016 Çarşamba ~ 09 Ocak 2017 Pazartesi

Firma: Puma

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 9, 2016 ~ Oca 9, 2017

Antrenman performansını artıran ve günlük giyime spor şıklığı getiren tasarımlarıyla 2016’ya damgasını vuran PUMA, 10-12 Kasım 2016 tarihlerinde Ataköy Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşecek İstanbul Maraton ve Spor Fuarı’nda %25 indirim ile sunacağı ürünleriyle dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor.

2 Ekim’de gerçekleştirdiği 3.IGNITE İstanbul Yarışı ile İstanbul’un en büyük şehir koşularından birine imza atan PUMA aynı zamanda geçtiğimiz aylarda başlattığı “Bu Sensin” kampanyasıyla da büyük ilgi çekmişti. Aynı iddiasını bu yıl Maraton Fuarı’nda da sürdürecek PUMA’nın fuar katılımcılarına büyük bir sürprizi var. Yalnızca fuar alanlarında geçerli olmak üzere 2016’nın en beğenilen yeni sezon antrenman ve spor giyim ürünlerinin tamamı %25 indirimle satılıyor.

En çok dikkat çeken PUMA ürünleri arasında IGNITE Dual ve Fierce modelleri yer alıyor.

En üst düzey esneklik ve yastıklama sağlamak için tasarlanan IGNITE Dual’ın tabanı, patentli IGNITE FOAM köpük teknolojisini içeriyor. IGNITE köpük taban, koşarken zemine verilen enerjiyi ayağa iade ederek enerjinin geri dönüşümünü sağlıyor. Çift renkli dış kaplaması ile kadın ve erkekler için özel olarak üretilen IGNITE Dual’ın özel tasarımı, modern bir desenle tamamlanıyor.

Sezona damgasını vuran antrenman ayakkabısı ve ünlü stil ikonu ve girişimci Kylie Jenner’ın da tercihi Fierce; sokak stiline şıklık katacak yarım bot görünümü ile sıra dışı bir tasarıma sahip. Fierce, teknik katmanları, destekleyici, esnek ve oluklu orta tabanı, bağcıksız teknolojisi ile hızlı ve dinamik bir şekilde çok yönlü hareket etmenizi sağlıyor ve antrenman seanslarınız ile birlikte stilinizi de üst seviyeye taşımanıza yardımcı oluyor.

Ayrıca erkeklere yönelik olan NightCat serisi de her türlü hava koşulunda sıcak ve kuru tutan reflektörlü özelliğe sahip ürünleri ile indirimli fiyatlarıyla satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT