Marcatelli’nin Yaz Düğünleri İçin Tasarladığı Özel Koleksiyonu Görücüye Çıkıyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Marcatelli’nin Yaz Düğünleri İçin Tasarladığı Özel Koleksiyonu Görücüye Çıkıyor!

Tarihler: 26 Haziran 2012 Salı ~ 26 Ağustos 2012 Pazar

Firma: Marcatelli

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2012 ~ Ağu 26, 2012

Marcatelli’nin yaz düğünleri için özel olarak tasarlayıp ürettiği ayakkabı modelleri ile günün yıldızı olan gelinler artık damatların ayağına daha güçlü basıyor.

Tüm gece ayakta duracak ve dans edecek olan yaz gelinlerinin ihtişamına yakışır modelleri ile göz kamaştıran Marcatelli, gelinlerin rahatlığını da düşünüyor. Rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan parlak, saten, işlemeli ve pırıltılı modeller ile gelinler güzelliklerini pekiştiriyorlar.

Romantik ve sade gelinler için dantel işlemeli, çiçek ve fiyonk detaylı modellerin yanı sıra, Marcatelli iddialı ve asi gelinler için de pırıltılı taşları olan, daha cesur ve çarpıcı alternatifler sunuyor.

En güzel gecelerini altına isim yazmaya kıyamayacağı bir ayakkabı ile tamamlamak isteyen tüm gelinler, Marcatelli’nin dokunuşu ile daha da parıldıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT