Marine Hamsi ile Yaz Aylarında Lezzetli Öğünler

Marine Hamsi ile Yaz Aylarında Lezzetli Öğünler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Marine Hamsi ile Yaz Aylarında Lezzetli Öğünler

Tarihler: 29 Mayıs 2019 Çarşamba ~ 29 Temmuz 2019 Pazartesi

Firma: Kocaman Balıkçılık

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2019 ~ Tem 29, 2019

Balık severlerin vazgeçemediği lezzetlerden biri olan ‘hamsi’, Kocaman Balıkçılık güvencesiyle sofralarda yer alıyor. Hamsi balığını marine ederek sofraları birer ziyafete dönüştürmenize eşlik eden Kocaman, yaz aylarının da vazgeçilmez markası oluyor.

Birbirinden lezzetli deniz ürünleriyle takipçilerine seslenen Kocaman Balıkçılık, Hamsi balığını marine ederek sofralarınızın vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Eylül ve ekim aylarında, en yağlı ve lezzetli dönemlerinde avlandıktan sonra AB regülasyonlarına uygun olarak kılçıksız fileto halinde işlenen hamsi, balık tutkunlarının vazgeçilmezi arasında yer alıyor. Sade, Kırmızı Biber Soslu, Garnitürlü, Sarımsaklı ve Zeytinli çeşitleriyle her damak zevkine uygun olarak marine edilen hamsiler, kalibre standardı gözetilerek ambalajlanıyor. Kocaman Balıkçılık, tüketicilere gönül rahatlığıyla tüketebileceği hamsi marineyi gramajından fire vermeyecek şekilde sunuyor.

Karadeniz ve Marmara orijinli büyük kalibre taze hamsiler, 200 gr, 1000 gr ve 2000 gr ambalajlarıyla lezzet tutkunları için Migros, Metro, Carrefour, Macrocenter, Özdilek, Tespo ve Üçler mağazalarında satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT