Marks & Spencer'da Sevgililer Günü

Marks & Spencer'da Sevgililer Günü

Alışveriş Alışveriş Rehberi Marks & Spencer'da Sevgililer Günü

Tarihler: 07 Şubat 2018 Çarşamba ~ 07 Nisan 2018 Cumartesi

Firma: Marks & Spencer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2018 ~ Nis 7, 2018

Sevgililer Günü’nde de hayatı dolu dolu yaşayarak her anın keyfini çıkartmak isteyenlerin tek adresi, Marks & Spencer olacak. Marks & Spencer bu yıl da giyim, ev dekorasyonu, kozmetik, uyku giyimi ve çok özel iç giyim koleksiyonlarıyla, modanın yüksek kaliteyle buluştuğu birbirinden şık hediye seçenekleri sunuyor.

Alışveriş deneyimini zengin ürün gamıyla hem mağazalarında hem de online alışveriş sitesinde çok özel bir Sevgililer Günü hediyesi arayanların beğenisine sunan Marks & Spencer, yeni sezona göz kırpan parçalarıyla göz dolduruyor.

Marks & Spencer’ın meşhur iç giyim koleksiyonunda, Sevgililer Günü’nün en moda rengi kırmızının hakimiyeti dikkat çekiyor. Bordo ve kırmızıların saten ve dantellerle dans ettiği koleksiyonun öne çıkan ürünleri yine “Rosie for Autograph” imzasını taşıyor. Yeni sezonda floral desenlerin sıkça kullanıldığı parçaların yanı sıra uyku giyimi koleksiyonundaki bahar dokunuşlarıyla birbirinden şık hediyeler paketlere girmeyi bekliyor. Pijama takımlarından ev terliklerine, kişisel bakım ürünlerinden geceliklere, Sevgililer Günü’nün en çok tercih edilen hediyeleri Marks & Spencer’da aşıkları bekliyor.

Marks & Spencer’ın yeni sezon kadın giyim koleksiyonu, sezonun üç favori rengi olan yeşil, saks mavisi ve hardal tonlarının hakimiyetinde. Baharın vazgeçilmezi triko takımlar ya da mevsim geçişlerinin kurtarıcısı olan trençkotlar, yüzleri güldürecek hediyelerden biri olmaya aday.

Erkeklere hediye seçmenin en kolay yollarından biri olan Marks & Spencer koleksiyonları, beylere özel kişisel bakım ürünleri gibi alternatif parçalara da sahip. Klasikten vazgeçmeyenler için kazaklar ve modası asla geçmeyecek beyaz gömlekler, Sevgililer Günü’nün kutlanacağı yemekler için harika kombin önerileri sunuyor. Marks & Spencer'ın kuru temizle yapılabilen ve 30 derecede yıkamaya dayanıklı ipek kravatları, yeni sezonun canlı renk ve desenleriyle hem şık hem modern birer hediye olmaya aday.

Marks & Spencer’da ayrıca ev dekorasyonuna yönelik bir hediye almak isteyenler için sezonun pastel yeşilleri ve turuncularıyla süslü pek çok alternatif bulmak mümkün. Mumlar, yastıklar ve ışıl ışıl gümüş çerçevelerden birini unutulmaz bir Sevgililer Günü hediyesi olarak seçebilirsiniz.

SevgililerGünü2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT