Marks & Spencer’ın Yaz Koleksiyonu, Yepyeni Parçalarla Genişliyor

Marks & Spencer’ın Yaz Koleksiyonu, Yepyeni Parçalarla Genişliyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Marks & Spencer’ın Yaz Koleksiyonu, Yepyeni Parçalarla Genişliyor

Tarihler: 17 Temmuz 2017 Pazartesi ~ 17 Eylül 2017 Pazar

Firma: Marks & Spencer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 17, 2017 ~ Eyl 17, 2017

Marks & Spencer’ın “hayatın her anı yaşamaya değer, iyi yaşayın, tadını çıkarın” sloganıyla sunulan kadın giyim yaz koleksiyonuna, “Humble” ve “Zen” temalarında iki yeni seri ekleniyor.

Modanın yüksek kaliteyle buluştuğu Marks & Spencer, yaz koleksiyonuna eklenen yeni parçalarla hem ofiste hem de günlük yaşamda her ihtiyaca cevap verecek şık ve cazip bir stil sunuyor.

Ofis şıklığında “Zen”, günlük giyimde ise “Humble” isimli koleksiyonlar, yine her daim çekici ve muhteşem hissettirecek parçalarıyla dikkat çekiyor.

Marks & Spencer’ın grafik şeritler ve baskılardan oluşan, mavi - beyaz renklerin karışımıyla dikkat çeken “Zen” koleksiyonunda ofis şıklığını bir adım öne taşıyan asimetrik etek ve bluzlar, hafif kumaşlardan pantolonlar ve gömlekler yer alıyor. Koleksiyonun parçaları pek çok kombin imkanı sunarak pratik ve çekici bir tarza imza atmanızı sağlıyor.

Kırmızı, lacivert ve beyazın yanı sıra kareli desenlere sahip kombinleriyle öne çıkan “Humble” koleksiyonu ise tiril tiril elbise ve bluzlardan, rahat kesimleriyle dikkat çeken günlük pantolonlardan, denim üstlerden ve koleksiyon renklerini taşıyan aksesuarlardan oluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT