Masallar ve Etrüsk Yunuslar

Masallar ve Etrüsk Yunuslar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Masallar ve Etrüsk Yunuslar

Tarihler: 27 Kasım 2015 Cuma ~ 27 Ocak 2016 Çarşamba

Firma: Freywille

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 27, 2015 ~ Oca 27, 2016

Friedensreich Regentag Dunkelbunt Hundertwasser; Avusturya’nın en özgün ressam, mimar ve ekolojisti kendini çoğul olarak anlatması ile ismi 'Barış Dolu Yağmurlu Gün Koyu Renkli Yüz Su' anlamlarını taşır. Oryantal altın soğan kubbeleri, parlak mozaikleri ve alevli spiralleriyle bilinen sanatçının, yeni yıla girmeden hemen önce Aralık ayında 87. doğum gününü kutluyoruz.

Hundertwasser’in 1984 tarihli 10 002 adet serigraf baskı çalışmasına istinaden yaratılan 10 002 Nights koleksiyonundaki her bir zarif işçilikli mücevherler tüm görkemi ve sıcaklığını zamansız olarak yansıtır. Siyah palet üzerine işlenen 24 ayar altın arasında parlayan kırmızı ve yeşil tonlar, yeni yılda peri masalları ve harikulade yaşantıları özgünlük değeri ile sizlere dilek olarak sunuyor.

FREYWILLE sanatçıları tarafından sanatçı Hundertwasser’e adanan “10 002 Nights” koleksiyonu; özgünlük, yaratıcılık, masalların canlılığına uyumlu renkleri yaşayan motiflerle birleştirerek olağanüstü tasarımlarda saat, kolye, küpe, bilezik, yüzükler, clucth ve eşarplara dönüştürüyor.

FREYWILLE'den şıklığına düşkün beylere özel tasarımlar!

Dünyaca ünlü ressamlara, tarihi kültürlere, şehirlere, etniklere ve doğaya adanmış koleksiyonlar hazırlayan FREYWILLE, sıra dışı tasarımları seven erkeklere yeni “Treasure of History, Etruscan Dolphins” koleksiyonunu sunuyor. “Treasure of History, Etruscan Dolphins” koleksiyonu, Tarquinia ’da bulunan Etrüsk nekropollerinden ilham almış bir tasarımdır. Yunan dekorlarıyla çevrili süslemelerin odak noktası yunuslardır.

Kravattan kemere, dolmakalemden kol düğmesine kadar farklı aksesuar yelpazesinde altın ve rodyumla işlenmiş özel tasarımlara imza atan FREYWILLE, zarif yeni tasarımı “Treasures of History, Etruscan Dolphins” koleksiyonu ile erkeklere özel hediye alternatifleri sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT