Maurice Lacroix ile Stilinize Elegan Dokunuş

Maurice Lacroix ile Stilinize Elegan Dokunuş

Alışveriş Alışveriş Rehberi Maurice Lacroix ile Stilinize Elegan Dokunuş

Tarihler: 28 Ocak 2021 Perşembe ~ 28 Mart 2021 Pazar

Firma: Saat&saat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2021 ~ Mar 28, 2021

İsviçre saatçiliğinin kusursuzluğunu yansıtan Maurice Lacroix’nın kadın ve erkekler için sunduğu seçkin tasarımları kusursuz kalite ve lüksün eşsiz buluşmasına tanıklık ediyor.

İsviçre saatçiliğinin mükemmeliyetçiliğini benimseyerek 40 yılı aşkın süredir kusursuz tasarımlara imza atan Maurice Lacroix’ın seçkin tasarımları, saat tutkunlarıyla dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat farkıyla buluşuyor. Maurice Lacroix her tasarımında elegan duruşuyla farkını bir kez daha ortaya koyuyor.

Maurice Lacroix’nın en beğenilen koleksiyonlarından biri olan Aikon’un yeni modeli, dikiş detaylı lacivert deri kayışı, deri kayışta kullanılan ikonik M logosu ve gri kadranıyla modern zevkleri olan erkekleri cezbediyor. Son derece şık bir görüntüye sahip ve ikonik bir tasarıma sahip Aikon’un yuvarlak kasasını gücü ve sağlamlığı temsil eden altı kollu bir bezel sarıyor. Saatin çizilmeye dayanıklı safir kristal camı ve otomatik makinesi ise İsviçre saat ustalığına bir kez daha vurgu yapıyor.

Maurice Lacroix Eliros Rainbow, içindeki renkleri stiline de yansıtmak isteyen kadınların kalbini çalıyor. Saati çarpıcı kılan renkler hem ikonik M logolu deri kayışta hem de kadranda benzersiz bir akış sağlıyor. Saatin rose gold kasası, rose gold akrep ve yelkovanı ise şıklığın tamamlayıcısı oluyor.

Maurice Lacroix’nın göz alıcı erkek ve kadın koleksiyonlarını Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT