Mavi Düşler

Mavi Düşler

Tarihler: 25 Şubat 2020 Salı ~ 25 Nisan 2020 Cumartesi

Firma: Ariş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2020 ~ Nis 25, 2020

Ariş Pırlanta, mücevher dünyasında yoğun mavi rengiyle göz kamaştıran tanzanit taşı ile birbirinden şık tasarımlar hazırladı. Tanzanitin olağanüstü rengini altınla buluşturan Ariş, sizi masmavi bir yolculuğa davet ediyor.

Ariş Pırlanta, mücevher dünyasında yarım asırlık geçmişi bulunan mavi ve mor tonlarındaki tanzanit taşının kullanıldığı tasarımlarıyla göz kamaştırıyor. Tanzanitin kadifemsi mavisini rose altın ışıltısıyla birleştiren yüzükler, farklı kıyafet kombinleriyle de kullanılabilecek zarif çizgilere sahip… Kendine güvenin ve kalitenin sembolü tanzanit taşı ile hazırlanan yüzüklerle tüm dikkatler üzerinizde olacak.

Önsezi yeteneğini artırıyor
Zengin mor parıltıları bulunan, sıra dışı kadifemsi mavi rengiyle, nadide bir değerli taş olan tanzanit taşı evliliklerin 24. yıl dönümlerine özel hediye olarak da tercih ediliyor. İkizler, Terazi ve Yay burçlarının taşı da olan tanzanitin en belirgin özelliklerinden biri de etkileyici rengiyle birlikte, parladığında ortaya çıkan pembe ışığı. İletişimi kuvvetlendirdiği ve önsezi yeteneğini artırdığı kabul edilen tanzanit taşı, Ariş’in usta işçiliği ile daha da büyüleyici bir forma kavuştu.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan koleksiyonları ve tüm ürünleri, www.arispirlanta.com ile Ariş mağazalarında sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT