Mavi Sezonun Modası “Biker Look”İle Gardıroplara Bir Doz Asilik Katıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mavi Sezonun Modası “Biker Look”İle Gardıroplara Bir Doz Asilik Katıyor

Tarihler: 26 Eylül 2013 Perşembe ~ 26 Kasım 2013 Salı

Firma: Mavi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2013 ~ Kas 26, 2013

Rock müzikten ilham alan Sonbahar-Kış koleksiyonuyla asi ve özgür ruhlara birbirinden şık seçenekler sunan Mavi, biker tasarımlarla sokağın sesine kulak veriyor. Biker görünümü Mavi’nin yeni reklam filminin oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Barbara Palvin’in de favorileri arasında yer alıyor.

Deri biker ceketlerle kombinlenen jean ve jeather'lar, kadın ve erkek koleksiyonunu hakimiyeti altına alan yırtık, kesik ve zımba detaylarıyla gardıroplara taşınıyor. Mavi’nin vücudu mükemmel saran skinny jean’leri Serena, Serenity, Lindy ve Adriana kadınlara; daracık kesimiyle Jake ve Marcus erkeklere sezonun en moda siluetlerini sunuyor. Özellikle deri görünümlü yağlı yıkamalarla bezenmiş jean’ler ve jean gömlekler biker görünümüne öncülük ediyor. Şehir hayatına cool dokunuşlar ekleyen parçalar sokak ruhunu yansıtırken, farklı kumaşlarla bir araya gelen siyah ve gri renklerin ağırlıkta olduğu jean’ler ve üstler fermuar detaylarıyla hareketleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT