Mavinin Tonlarıyla Işık Saçın!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mavinin Tonlarıyla Işık Saçın!

Tarihler: 07 Eylül 2015 Pazartesi ~ 07 Kasım 2015 Cumartesi

Firma: Bee Jouel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 7, 2015 ~ Kas 7, 2015

Mavi göğün rengidir, denizin rengidir, mutluluğun rengidir, beyazla birlikteyken barışın rengidir. Mavi içinizi açar, mavi huzur verir, mavi gülümsetir... Bee Jouel’in mavili koleksiyonuyla siz de gülümseyin!

Aşkla tasarlanan Bee Jouel mücevherler mavi koleksiyonuyla karşınızda. Bee Jouel’in mavi tonlarındaki takıları her gün kullanabileceğiniz bir kolye de olabilir, özel günler için sakladığınız bir kolye de. Beyaz pırlanta detaylarıyla sade bir görünüme sahip olan kolyeler şıklığı de elden bırakmıyor. Tamamen doğal taşlarla çalışılan koleksiyon ürünlerinde mavi topaz ve rengarenk safirler hakim. Farklı kesimlerdeki doğal taşlar, 0.13 ct’a kadar beyaz pırlantalarla kombinlenerek 12k pembe altın zincirlerde beejouel.com’da beğeninize sunuluyor. Hem zarif hem çarpıcı Bee Jouel kolyelerle siz de bulutsuz bir gökyüzü gibi huzur verin!

Hem sade hem şık bir görüntü hedeflenerek sevgiyle tasarlanan Bee Jouel mücevherleri her kadının ışık saçması ve gülümsetmesi için tasarlandı. BeeJouel markasının birbirinden farklı takı modellerine www.beejouel.com, www.lidyana.com ve www.n11.com internet adreslerinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT