Max Factor'den Trend Yılbaşı Makyajı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Max Factor'den Trend Yılbaşı Makyajı

Tarihler: 19 Aralık 2012 Çarşamba ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: Max Factor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2012 ~ Ara 31, 2012

Yılbaşı gecesinin trend makyajı makyaj uzmanlarının tercihi Max Factor’den…

Yılbaşı gecesi tüm kadınlar güzellikleriyle göz kamaştırıp, gecenin yıldızı olmak isterler. Güzelliğiniz ve tarzınızla gecenin yıldızı olmak için yapmanız gerekenler çok kolay...

Etrafınızdakileri kendinize hayran bırakmak için yeni yılın trend makyaj önerileri makyaj uzmanı Nur Toktay’dan geliyor.

Makyaj Uzmanı Nur Toktay,“Yılbaşı gibi özel bir gecede günlük makyaj tarzımızdan biraz daha farklı, daha vurgulayıcı bir makyaj yapmak mümkün. Ufak makyaj tüyoları ile sağladığınız bu değişiklik hoşumuza gidecektir” diyor ve bu önemli gecede kusursuz bir görüntüye kavuşmak için yapmamız gerekenleri ise sırasıyla anlatıyor:

“Öncelikle temizlediğimi cildimizde makyajımıza gözlerden başlıyoruz. Açık tonlardaki Max Factor Earth Spirits Eye Shadow farımızı baz olarak göz içlerine uyguladıktan sonra, güçlü toprak tonları olan Max Factor Earth Spirits Eye Shadow bakır, bronz kahverengi farınızı gözün dışına gelecek şekilde uygulayıp, göz diplerine Max Factor siyah göz kalemi ile gölgelendirerek güçlendirin. Ardından bir fırça yardımı ile hafifçe dağıtın ancak kaş altına kadar çıkmamaya dikkat etmenizde fayda var. İyice vurgulanmış uzun ve güçlü kirpikler yaratmak için Max Factor Masterpiece Eye Brightening maskarayı tam olarak kurumasını beklemeden 2-3 kat arka arkaya dipten uca kadar fırçayı çevirerek uygulayın. Max Factor Masterpiece Eye Brightening, bir yandan hacim ve belirginlik sağlarken bir yandan da gözlere ışıltı katarak doğal göz rengini vurguluyor.”

“Pürüzsüz bir ten yaratmak için OLAY Total Effects Max Factor Fondöten Dokunuşu’nu uygulayın” diyen Makyaj Uzmanı Nur Toktay, “Böylece hem yaşlanmanın 7 işaretine karşı cildinizi korumuş olursunuz hem de içerisindeki Max Faxtor fondöten dokunuşu sayesinde dengeli tonlara sahip bir cilt elde edebilirsiniz. Gözaltlarının daha aydınlık olması için ise Max Factor Mastertouch Councealer likit kapatıcıyı fondötenin üzerinden uygulayabilirsiniz. Ardından cildinizin canlılığını arttırmak ve elmacık kemiklerinizi belirginleştirmek için Max Factor Flawless Perfection allığınızı elmacık kemiklerinizin üzerine sürebilirsiniz”.

Kaşların gözleri tamamlayan en önemli ayrıntı olduğunun altını çizen Toktay, “Kaşlarınızın aralarındaki boşlukları Max Factor kaş kalemi ile doldurduktan sonra yukarıya doğru iyice tarayıp sabitleyin, inatçı kaşlar için ise kaş fırçanızın üzerine biraz saç spreyi sıktıktan sonra tararsanız böylece kaşlarınız sabitlenmiş de olur.”

“Bu arada dudaklar ve gözler arasındaki dengeyi göz ardı etmemeliyiz” diyen Nur Toktay, “Vurgulu bir göz makyajında dudakları nötr tonlarda boyamakta fayda var. Şayet kırmızı ya da bordo gibi güçlü renkleri tercih ederseniz o zaman göz makyajında sadece maskara kullanın, göz makyajını oldukça soft olarak bırakmış olursunuz. Ruj için önerim ise dudaklarınızı nemlendirerek pürüzsüz bir görünüm kazandıran Max Factor Colour Elixir ruj ve Max Factor Colour Elixir dudak kalemi”

Max Factor ürün fiyatları
Max Factor Earth Spirits Eye Shadow, 34.90 TL
Max Factor siyah göz kalemi, 25.50 TL
Max Factor Masterpiece Eye Brightening, 40.50TL
Max Factor Mastertouch Councealer, 42.50 TL
Max Factor Flawless Perfection, 47.50 TL
Max Factor kaş kalemi, 33.90 TL
Max Factor Colour Elixir ruj, 33.90 TL
Max Factor Colour Elixir dudak kalemi, 33.90 TL

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT