Max Factor ile Kontur Yapmak

Max Factor ile Kontur Yapmak

Alışveriş Alışveriş Rehberi Max Factor ile Kontur Yapmak

Tarihler: 03 Temmuz 2018 Salı ~ 03 Eylül 2018 Pazartesi

Firma: Max Factor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 3, 2018 ~ Eyl 3, 2018

Max Factor Türkiye Makyaj artisti Fezi Altun’un imzasını taşıyan Miracle Contouring palet ile istediğiniz her an kolayca kontur uygulayabiliyorsunuz. 8 farklı renk seçeneği sunan palet her cilt tonuna uyum sağlayabiliyor. Fezi Altun Miracle Contouring Palet ile gelin makyajı, fotoğraf çekimi ya da bir defile makyajı yapmasının fark etmediğini tek bir paletle makyajı tamamlamanın artık inanılmaz kolay olduğu söylüyor.

Fezi Altun Miracle Contouring Paleti’nin 3,2,1 uygulama tekniği sayesinde en yoğun zamanlarınızda bile güzelliğinizi dakikalar içerisinde vurgulayabilmenizi sağlayan tekniği anlatıyor.

Fezi Altun bir heykeltraşın elinden cıkmışcasına uygulanmış kontur görüntüsünün 2018 makyaj trendlerinde arasında olduğunu belirtiyor. Altun, kontur uygulamasında başlama ve bitiş cizgisinin belli olmamasının en doğru uygulamayı gösterdiğini böyle bir görüntüyü elde etmek icin de mutlaka krem ürünlerden yardım almak gerektiğini söylüyor. Miracle Contouring Paleti, kremsi yapısı ile ilk kez kontur yapan kullanıcılar dahi kolaylıkla uygulayabiliyor.

Fezi Altun, 8 rengi icinde bulunduran palet sayesinde hem makyaj çantasında yer kazandığını, hem de kolay sürebilir kremsi yapısıyla makyajından zaman kazandığını her fırsatta dile getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT