Media Markt’tan Yaza Damgasını Vuracak Kampanya: 4 Al 3 Öde

Alışveriş Alışveriş Rehberi Media Markt’tan Yaza Damgasını Vuracak Kampanya: 4 Al 3 Öde

Tarihler: 13 Temmuz 2012 Cuma ~ 22 Temmuz 2012 Pazar

Firma: Media Markt

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 13, 2012 ~ Tem 22, 2012

Yeni evlenecek çiftlere ve beyaz eşyalarını değiştirmek isteyenlere müjde!

Avrupa'nın dev elektronik mağazalar zinciri Media Markt’ta, 12 - 22 Temmuz tarihleri arasında beyaz eşya veya küçük ev aleti alışverişinizde 4 al 3 öde kampanyası sizleri bekliyor!

Türkiye’deki 20 mağazası ile, dünya markalarını en kaliteli hizmet, en bol ürün seçeneği ve uygun fiyatlarla müşterilerine sunan Media Markt’ın, evlenecek çiftleri ve beyaz eşyalarını değiştirmek isteyenleri sevindirecek 4 al 3 öde kampanyası başlıyor.

12 - 22 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile Media Markt mağazalarından dört adet beyaz eşya veya küçük ev aleti alan herkes, satın aldığı dört üründen satış fiyatı en ucuz olan ürüne ücretsiz sahip olabilecek.

Samsung, LG, Kenwood, De’longhi ve daha bir çok dünya markasını tüketicileriyle buluşturan Media Markt, buzdolabından çamaşır makinesine, saç kurutma makinesinden fırına, derin dondurucudan mutfak robotuna, çay ve kahve makinesinden miksere daha bir çok ürün seçeneği ile sizleri bekliyor. 4 al 3 öde kampanyası, tüm Media Markt mağazalarında sadece beyaz eşya ve küçük ev aletlerinde geçerli olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT