Mehry Mu’dan Mavi’ye Özel Çanta Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mehry Mu’dan Mavi’ye Özel Çanta Koleksiyonu

Tarihler: 17 Mayıs 2013 Cuma ~ 17 Temmuz 2013 Çarşamba

Firma: Mavi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 17, 2013 ~ Tem 17, 2013

Tasarladığı çantalarla son yıllarda Türkiye’den çıkan ilk “designer bag” olarak gösterilen Mehry Mu, Mavi’ye özel bir çanta koleksiyonu hazırladı. 2 farklı konseptte hazırlanan ve toplam 6 parçadan oluşan koleksiyonda, Mehry Mu’nun klasikleşen Rez bag’i ve bu koleksiyona özel olarak üretilen festival çantası bulunuyor. Rez bag çantalarda lacivert, bordo ve vizon; festival çantalarında ise siyah, bordo ve mint yeşili renk alternatifleri bulunuyor.

Denim detaylı Rez bag’ler, özellikle Mavi’nin Gold koleksiyonundaki jean’lerle kombinlendiğinde şık ve çarpıcı bir stil yaratıyor. Festival çantaları ise her sezon capcanlı, enerjik, festivallere koşan, yazın hafifliğini küçük çantalar içine sığdırmak isteyen Mavi kızına hitap ediyor. Her iki model de renkli ikat desenli astar ve özel detaylarıyla stil sahiplerine bir çantadan çok daha fazlasını sunuyor.

Fatma’nın Eli sembolünü taşıyan tasarımlarıyla kısa sürede ünlenen Mehry Mu’nun Mavi için hazırladığı koleksiyon Mayıs ortasında seçili Mavi mağazalarında satışa sunulacak.

www.mavi.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT