Metalik Rekleriyle Faber-Castell Loom & Nice Pen Serisi

Metalik Rekleriyle Faber-Castell Loom & Nice Pen Serisi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Metalik Rekleriyle Faber-Castell Loom & Nice Pen Serisi

Tarihler: 05 Kasım 2018 Pazartesi ~ 05 Ocak 2019 Cumartesi

Firma: Faber-Castell

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2018 ~ Oca 5, 2019

Masanızda parlak bir değişim zamanı! Önce festivallerin sonra günlük hayatın bir parçası olan metalik renkler yeni yılda Faber-Castell kalemlerine de parıltı katıyor. Loom serisi dolma kalemler ve Nice Pen Serisi tükenmez kalemler gri, açık mavi, zeytin yeşili renk seçenekleri ve parıltısı ile hayatınızda değerli bir yeri olan tüm sevdiklerinize yeni yıl armağanı olmaya layık.

Göz alıcı fütüristik tasarımlara sahip Faber-Castell Loom ve Nice Pen Serisi, kullanıcısının elinden bırakmak istemeyeceği bir yazım deneyimi sunuyor. Rahat tutuş bölgeleri sayesinde eli yormayan kalemler günlük hayatının her anında kullanım için oldukça uygun.

Tasarım ve işlevsellik anlamında her beklentiyi mükemmellikle karşılayan Faber-Castell Loom dolma kalemler ve Nice Pen tükenmez kalemler, farklı renk seçenekleri ve şık tasarımlarıyla yılbaşı için kalıcı bir hediye alternatifi oluyor. Sürekli büyüyen dijitalleşmeye rağmen elinden kalemi düşürmemeye kararlı bütün kalem tutkunlarının kalbini çalacak Loom ve Nice Pen serisi Faber-Castell kırtasiye satış noktalarında alıcılarını bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT