Mevsim Değişikliğinde Cildinize Özel Bakım

Mevsim Değişikliğinde Cildinize Özel Bakım

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mevsim Değişikliğinde Cildinize Özel Bakım

Tarihler: 21 Eylül 2016 Çarşamba ~ 21 Kasım 2016 Pazartesi

Firma: Bioderma

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 21, 2016 ~ Kas 21, 2016

Biyolojiden güç alan lider dermatoloji markası Bioderma, kuru ciltler için geliştirdiği Atoderm Serisi ile cildinizin nem dengesini düzenleyerek, cildinizi onarıyor ve kışa hazırlıyor. Atoderm Serisi’nde yer alan Atoderm Shower Gel ve Atoderm Cream kuru ciltleri yatıştırıp konforunu yeniden kazandırırken, cildin ihtiyaç duyduğu nemi sağlıyor.

Her mevsim geçişinde olduğu gibi, yaz aylarından sonbahar ve kış aylarına geçiş dönemlerinde de cildimiz özellikle ani ısı değişikliklerinden olumsuz etkileniyor. Bioderma, kuru ve çok kuru ciltlerde mevsim geçişlerinde oluşan nemsizliği Atoderm Serisi’nde yer alan ürünlerle dengeliyor ve ciltte oluşabilecek hasarları önlüyor.

Sabun ve koruyucu katkı maddesi içermeyen formülüyle hassas ve kuru ciltleri nazikçe temizleyen ve arındıran Atoderm Shower Gel, gliserin ve coco glukosit ile gerginlik hissinin azaltılmasına ve cildin rahatlamasına destek oluyor.

Mevsim değişikliklerinden, en çok cildimiz etkileniyor. Bioderma, çok kuru ciltlerin bakımı için geliştirdiği Atoderm Cream ile cilt bariyerini onarırken, tahriş edici ajanların cilde girişini engelliyor. İçerdiği yüksek oranda vazelin/gliserin ile nemin cildin en derin katmanına kadar inmesini sağlıyor.

Atoderm Shower Gel fiyatı: 77,50 TL

Atoderm Cream fiyatı: 64,50 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT