Mevsim Geçişleri Kabus Olmasın!

Mevsim Geçişleri Kabus Olmasın!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mevsim Geçişleri Kabus Olmasın!

Tarihler: 21 Mayıs 2018 Pazartesi ~ 21 Temmuz 2018 Cumartesi

Firma: Cosmed

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2018 ~ Tem 21, 2018

Kış soğuklarının veda edip sımsıcak günlerin göz kırptığı bahar ayları saçların ve cildin üzerinde yıpratıcı etkiler bırakabiliyor. Sağlıklı bakımın herkesin hakkı olduğuna inanan COSMED, Hair Guard serisinin Yenileyici Şampuanı, Yenileyici Serumu, Keratin Spreyi ve Canlandırıcı Saç Kremi ile saçların; Alight Arındırıcı Toz Temizleyici ve Complete Benefit Kontrol Jeli ile ise cildin mevsim değişikliklerine karşı güçlü kalmasına yardımcı oluyor.

Kışı geride bırakıp yaza hazırlanılan şu günlerde ısı farklılıkları etkisini oldukça gösteriyor ve hem cilde hem de saçlara pek de iyi davranmayarak olumsuz etkiler bırakabiliyor. Dolayısıyla özellikle bahar aylarında cildin ve saçların yeni hava koşullarına ayak uydurması için bazı önlemlerin alınması gerekiyor. İşte bu noktada COSMED, birbirinden özel ürünleriyle mevsim geçişlerinin yıpratıcı etkilerine engel oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT