Minik Ayaklara Özel Tasarımlar

Minik Ayaklara Özel Tasarımlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Minik Ayaklara Özel Tasarımlar

Tarihler: 27 Ağustos 2019 Salı ~ 27 Ekim 2019 Pazar

Firma: Timberland

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 27, 2019 ~ Eki 27, 2019

Okula dönüş döneminde Timberland'in çocuk ayakkabı koleksiyonunda yeni modeller dikkat çekiyor. Çocuklara hareket özgürlüğü tanıyan hafif ayakkabılar hem sneaker hem de bilekli ve kısa bot alternatiflerine sahip. Darbelere karşı koruma sağlayan Ortholite iç taban teknolojisi ve su geçirmez GORE-TEX teknolojisiyle öne çıkan bu modellerle çocuklar okula dönmeye hazır!

Okula dönüş dönemi alışverişlerinin vazgeçilmezi Timberland ayakkabıları, çocukların pek çok ihtiyacına aynı anda cevap veren ve sezonda yenilenen modelleriyle dikkat çekiyor.

Timberland ayakkabıların üç farklı taban katmanı, minik ve genç ayakların konforunu maksimum seviyeye taşıyor. Esnek lastik dış tabanın dayanıklılığını darbe emici, hafif ve esnek Eva taban takip ediyor.

En içte yer alan Ortholite iç taban ise ayaklara gelecek darbeleri emiyor, uzun ömürlü yastıklama, yüksek seviyede nefes alma, nem kontrolü ve antimikrobik işlevi sağlıyor.

Su geçirmeyen GORE-TEX teknolojisiyle fark yaratan Timberland çocuk ayakkabıları mevsim geçişlerindeki sürpriz yağmurlara karşı da koruma sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT