Modanın Klasikleri Deichmann’da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Modanın Klasikleri Deichmann’da

Tarihler: 26 Kasım 2014 Çarşamba ~ 26 Ocak 2015 Pazartesi

Firma: Deichmann

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2014 ~ Oca 26, 2015

Tüm zamanların en hit şarkıları gibi moda tutkunlarına eşlik eden Deichmann’ın ayakkabı ve bot modelleri, işte, ofiste ve sokakta kadınların vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor. Her stile uygun olan tasarımlar, bu sezonda bir kez daha tarzın ölümsüz olduğunu vurguluyor. Her dönemin olmazsa olmaz trendlerinden Mary Jane topuklular, bootieler ve kovboy çizmeler nostaljiyi modernlikle yorumluyor. Topuk kısmı yılan derisi görünümlü ve fermuar ayrıntılara sahip Chunky botlar ise markanın çantalarıyla kombinlenerek kadınların gönlünü fethediyor.

Gündelik hayatın yanı sıra ofis yaşamında da tercihini hem şıklık hem rahatlıktan yana kullananlar, vintage çizmelerle dikkat çekici bir siluete bürünüyor. Tarzından ödün vermek istemeyen kadınlar, içi suni kürklü botlarla, sonbaharın ve kışın soğuğuna karşı meydan okuyor.

www.deichmann.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT