Modern Babalar Yaz Stilini Tamamlayacak

Modern Babalar Yaz Stilini Tamamlayacak

Alışveriş Alışveriş Rehberi Modern Babalar Yaz Stilini Tamamlayacak

Tarihler: 29 Mayıs 2018 Salı ~ 29 Temmuz 2018 Pazar

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2018 ~ Tem 29, 2018

Bizi hayata hazırlayan, koruyan, yol gösteren, rol model olan kahraman babalarımıza sevgimizi dile getirmek için Babalar Günü en güzel fırsatlardan biri. Tchibo’nun Babalar Günü özel koleksiyonunda, babaların yaz stilini oluşturması için şahane hediye seçenekleri bulunuyor.

Bir armağan vermek isteyenler 30 Mayıs itibariyle en güzel seçenekleri www.tchibo.com.tr‘de ve tüm Tchibo‘larda bulabilecekler.

Tchibo’nun Babalar Günü özel koleksiyonunda, sürdürülebilir kaynaklardan üretilen DOĞA DOSTU tekstil ürünleri dikkat çekiyor. Koleksiyonda yer alan hafif gömlekler, havalı şortlar, tişörtler, pratik parçalar ve aksesuarlar ile modern babalar mükemmel bir yaz stili oluşturabilecekler.

Koleksiyondaki hafif eskitilmiş görünümlü Organik Pamuklu Polo Tişört 89,95 TL’ye, kent yakalı ve yine hafif eskitilmiş görünüme sahip Organik Pamuklu Gömlek ise 99,95 TL’ye tüm erkeklerin beğenisine sunuluyor. Organik Pamuklu Keten Gömlek ise 99,95 TL.

Organik pamukla üretilen başka hediye seçenekleri de var: 2’li olarak sunulan Organik Pamuklu V Yaka Tişört (69,95 TL), Organik Pamuklu Kısa Pijama Takımı (79,95 TL) ve 5’li set halindeki Organik Pamuklu Slip Boxer (89,95 TL) bunlardan bazıları.

Sıcak yaz günlerinin olmazsa olmazı olan şortlar da koleksiyonda yer alırken, Chino Şort 119,95 TL’den satışa sunuluyor. Serin akşamlarda tercih edilebilecek Çift Taraflı Kapitone Yelek ise 189,95 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT