Mountain Hardwer ile Dağların Çağrısına Kulak Verin

Mountain Hardwer ile Dağların Çağrısına Kulak Verin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mountain Hardwer ile Dağların Çağrısına Kulak Verin

Tarihler: 04 Temmuz 2018 Çarşamba ~ 04 Eylül 2018 Salı

Firma: Mountain Hardwear

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2018 ~ Eyl 4, 2018

Dağcılık ve tırmanış tutkunlarının sevilen markası Mountain Hardwear, yaz koleksiyonu ile tüm açık hava aktivitelerinde performansınızı destekliyor. Günlük hayata da kolaylıkla adapte edilen Mountain Hardwear yaz koleksiyonu, hem doğanın zorlu koşulları ile mücadele heyecanını yaşarken hem de şehirdeki günlük hayatınızda özgün üstün performansın anahtarını sunuyor.

Kanvas kumaş ile harmanlanan T-shirt’ler ve şortlar rahat, dayanıklı ve aynı zamanda esnek yapısıyla konforlu bir sezonu garantiliyor. Koleksiyonda yer alan T-shirt ve şortların ince dokuması ve hafif yapısı ile günün her saatinde fonksiyonelliğin rahatlığını yaşayacaksınız.

Koleksiyondaki şortlarda bulunan telefon cepleri, bel kemerleri ve güvenlik ceplerinin yanı sıra T-shirt’lerin tüm gün ferahlık sağlayacak olan delikli kumaşları açık havada ihtiyaç duyacağınız tüm konforu sağlıyor. Geniş renk skalasına sahip T-shirt’lerin üzerindeki karikatür baskılar ise dağcılık ve tırmanış tutkunlarının yanı sıra şehirdeki günlük hayatını özgün desenlerle renklendirmek isteyen açık hava sevenleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT