Mucizevi Özlerle Dolu Minik Kurtarıcılar

Mucizevi Özlerle Dolu Minik Kurtarıcılar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mucizevi Özlerle Dolu Minik Kurtarıcılar

Tarihler: 25 Nisan 2018 Çarşamba ~ 25 Haziran 2018 Pazartesi

Firma: Rossmann

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 25, 2018 ~ Haz 25, 2018

Nemlendirici kremlere ek olarak geceleri 7 günlük kür seklinde uygulanması önerilen Isana ampuller ile cilt bakım ritüelinizi en üst seviyeye tasıyın!

Rossmann’ın uzun süren araştırmalar sonucu tüketiciye sunduğu Isana Q10, Ekspress Lift ve Hyaluron Booster Bakım Ampulleri, gücünü Amazon ormanlarında yetişen Acai üzümü özü, buğday proteini, Hyaluronik asit ve Pro-Vitamin B5 ve kafein gibi özel içeriklerden alıyor.

Yüzlerce yıldır enerjiyi artırmak, bağışıklığı güçlendirmek için kullanılan, antioksidan etkisiyle uzun soluklu gençliğin tek anahtarı gibi kabul edilen Acai üzümü, Q10 kırışıklık önleyici ampulleri sihirli damlacıklara dönüştürüyor.

Buğday proteininden elde edilen özel aktif bileşeni cildi sıkılaştırırken, Pro-Vitamin B5 cildi nem ile besliyor, yatıştırıyor ve cildin kendini dinlendirme sürecini destekliyor.

İçeriğinde yer alan Anti Age koruma kompleksi ile cilt görünümünü pürüzsüzleştiren ürün, antioksidan güç formülü ile serbest radikallere karşı korunmasına yardımcı olur. Acai üzümü özü ve biyosakkarit ve bitkisel gliserin cildi neme doyduran ampul, kafein ciltteki yorgun görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

İçeriğinde bulunan Duo-Hyaluron ve Express-Hydro-Effekt kompleksi ile 24 saat yoğun nem sağlayan ampul, içeriğinde bulunan sfingolipidler, hyaluron asit ve arpa etken maddeleri sayesinde ince çizgilerin görünümü ilk kullanımdan itibaren azaltır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT