Mükemmel Yaz Bath & Body Works’lerde Devam Ediyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mükemmel Yaz Bath & Body Works’lerde Devam Ediyor!

Tarihler: 06 Ağustos 2014 Çarşamba ~ 06 Ekim 2014 Pazartesi

Firma: Bath&Body Works

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 6, 2014 ~ Eki 6, 2014

Yepyeni ve Tazecik Vücut, El ve Ev Kokuları Yaz Günlerini ve Bitmeyen Hafta Sonu Tatillerini Unutulmaz Kılıyor.

Eylül 2014’ de, Bath & Body Works sizleri, Endless Weekend vücüt, el ve ev kokuları koleksiyonu ile yazın son günlerinin keyfini çıkarmaya davet ediyor.

Vücut Ürünleri

Bath & Body Works’ün Signature Collection’ına ait yeni kokusu Endless Weekend, hiç bitmesini istemediğiniz o yaz hafta sonlarının heyecanını ve mutluluğunu vücudunuza ve evinize getiriyor. Hafta sonunda en çok ne yapmayı seviyorsanız – kumsalda güneşlenme, araba ile yeni yerler keşfetme, arkadaşlar ile eğlenme veya evde mis gibi kokular ile vücut bakım ürünleri ile kendinizi şımartma… İlhamını güneşli yaz günlerinin sıcaklığından, rahatlatıcı enerjisinden alan Endless Weekend, capcanlı yasemin, mandalina suyu ve güneş ışığı ile aydınlanmış beyaz erz ağacı miskinin canlandırıcı karışımı ile yazın son günlerinde sizi sımartmaya ve rahatlatmaya yetecek… Gün Batımı Işıltılı Vücut Losyonu ve Dalgalı & Parlak Saç Spreyi gibi yeni eğlenceli formları ile de, Endless Weekend güneşin tüm ışıltısını size getirecek!

Evinizde veya terasınızda kumsal-ilhamlı mumları ve koku ampullerini kullanarak yaz kaçamagını evinize taşıyabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT