Mutfakta Arzum Dreamline Serisi Var

Mutfakta Arzum Dreamline Serisi Var

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mutfakta Arzum Dreamline Serisi Var

Tarihler: 11 Nisan 2018 Çarşamba ~ 11 Haziran 2018 Pazartesi

Firma: Arzum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 11, 2018 ~ Haz 11, 2018

Mutfaklarına renk katmak isteyen kadınların tercihi Arzum, evlerin en büyük yardımcılarını rüya gibi bir renk serisi olan “Dreamline” ile buluşturuyor. Rengi ile şık bir görünüm sunduğu kadar performansı ile de kendinden söz ettiren Dreamline serisi ürünleri ile içecek hazırlamak, doğramak, karıştırmak, pişirmek ve çırpmak çok kolay.

Tüketicilerine “Sen dokunursun değişir dünya” diyen ve mutfakları renk renk ürünlerle tanıştırmada öncü olan Arzum, baharın gelişini ‘Dreamline’ serisi ile kutluyor. Özel bir davetle yeni serisinin tanıtımını yapan ve yaza merhaba diyen Arzum, davette çok satan Shake’N Take Kişisel Blender’ını unutmadı ve Rafet İnce ile eğlenceli bir Smoothie Workshop’u gerçekleştirdi.

Davete ev sahipliği yapan Arzum Pazarlama ve Ürün Geliştirme Direktörü Mehtap Yıldız Dreamline serisiyle ilgili; “Yenilikçi ve teknolojik ürünlerimizi kadınlarla buluşturmaya devam ediyoruz. 7 yıldır Gıda Hazırlama kategorisinde 1 numarayız, ‘Mutfakta Arzum Var’ diyoruz. Kadınlarımızın tek başlarına mutfakta harika işler çıkardığını biliyoruz ve onlara yardımcılar sunmaktan, ikramlarını keyifli hale getirmekten mutluluk duyuyoruz. Evler de mutfaklar da son yıllarda renkleriniyor. Biz bu trendin öncüsü olmuş; Nar serisi ile başladığımız renkli ürünleri Marin, Mercan; Mürdüm, Papatya serilerimiz ile çeşitlendirmiştik. Yeni sunduğumuz Dreamline serimizle bu kez kadınlarımıza hem rüya gibi bir renk sunuyor hem de üstün teknolojiyle işlerini daha da kolaylaştırıyoruz” dedi.

Türkiye dahil 35 ülkede, her yıl yaklaşık 3,5 milyon ürün ile tüketicilerin evlerine girdiklerini belirten Mehtap Yıldız; gıda hazırlama, pişirme ve kızartma, içecek hazırlama, temizlik, kişisel bakım, ütü olmak üzere 6 ana ürün kategorisinde, 250’den fazla ürün ile kadınların yanında oldukları belirtti. “Saç kurutmadaki Pazar liderliğimize, saç bakım kategorisini de ekledik. Artık, saç bakımı kategorisinde de pazar lideriyiz” diyen Mehtap Yıldız, “Son 2 senedir 7 ürün ile 18 farklı tasarım ödülünün sahibi olduk. Ödülleri, sadece ürünlerimizle almıyoruz. 2017 senesinde İnovasyon Organizasyonumuz ve Kültürümüzle TIM tarafından şampiyon seçildik. Markamız 6 defadır üst üste Türkiye’nin Süper Markaları arasında yer alıyor. Satış Sonrası hizmetlerimizle Stevie Award ödülü kazandık. Tüketicilerimizin ihtiyaçlarını anlayıp onlara son teknolojiyi ve inovasyonu harmanlayan ürünler; etkin satış sonrası hizmetler sunarak Arzum’un kalplerde ve evlerde daha çok yer alması için çalışmaya hızla devam edeceğiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT