Mutfaktaki Hızlı ve Güçlü Yardımcılar

Mutfaktaki Hızlı ve Güçlü Yardımcılar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mutfaktaki Hızlı ve Güçlü Yardımcılar

Tarihler: 13 Haziran 2022 Pazartesi ~ 13 Eylül 2022 Salı

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 13, 2022 ~ Eyl 13, 2022

Yaşam kalitesini artıran teknolojiler sunan Bosch, mutfaktaki lezzet yolculuğuna yenilenen çift çırpıcılı Bosch ErgoMixx Style 1000W El Blenderları ile eşlik etmeye devam ediyor. 5 yıl garantili 1000W motoru ile üstün karıştırma, kesme, çırpma ve yoğurma performansı sunan el blenderları, en zorlu malzemelerde dahi hızını kesmiyor. Sahip olduğu, uzun ömürlü ekstra keskin 4 kanatlı QuattroBlade paslanmaz çelik bıçağı sayesinde buz, donmuş meyve, sert kuruyemişleri çok kısa sürede kolaylıkla istediğiniz boyuta getirirken; yeni paslanmaz çelik çift çırpıcılı başlığı ile krema, yumurta akı veya hafif hamurları bir çırpıda istediğiniz kıvama getiriyor.

12 hız ayarı ve turbo fonksiyonu ile her türlü tarifte ideal sonuçlar sunan blenderlar, paslanmaz çelik kaplı gövdesi, kaymayan soft touch tutma sapı ve hafif tasarımıyla kolay ve güvenli kullanım sağlıyor. Kullanım sonrasında da işleri kolaylaştıran blenderların motor aksamı hariç diğer tüm parçaları bulaşık makinesinde temizlenebiliyor. .

Sessiz ve sarsıntısız motoru ile de mutfakların arananları arasında olmaya aday blenderlar, farklı aksesuarlara sahip MS6CB6157, MS6CB6197, MS6CB61V7, MS6CM6157, MS6CM6197 modelleriyle her talebi karşılaşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT