Mutluluğun Kaynağı Sofralara Taşınıyor

Mutluluğun Kaynağı Sofralara Taşınıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mutluluğun Kaynağı Sofralara Taşınıyor

Tarihler: 28 Temmuz 2020 Salı ~ 28 Eylül 2020 Pazartesi

Firma: Porland

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 28, 2020 ~ Eyl 28, 2020

Türkiye’nin lider porselen üreticisi Porland, yepyeni Lykke Koleksiyonu’yla mutluluk felsefesini sofralara getiriyor.

Porland, Danimarka kültüründeki “mutluluk” kavramından ilham alarak, olduğu her ortamda mutlu yaşam konseptini sağlamak için Lykke koleksiyonunu tasarladı.

Koleksiyonun felsefesinin merkezinde gülümseten anılar biriktirmek, evde mutlu zaman geçirmek, birlikte yenen keyifli yemekler ve hoş sohbetlerle “an”ı paylaşmak yatıyor. Porland, paylaşılan bu mutlulukları sofralarda doğal dokular ve pastel tonlar ile birleştiriyor. Minimalist esintiler taşıyan, doğa dostu yöntemlerle üretilen Lykke koleksiyonu pozitif renk armonisi eşliğinde mutluluğu paylaşan yaşam alanları yaratmaya yardımcı oluyor.

1976’dan beri süre gelen bilgi birikimi, inovatif yaklaşımları ve modern tekniklerle ürettiği ürün gamıyla Porland yaşam alanlarında mutluluğu birlikte paylaşarak çoğaltmaya sizleri de bekliyor.

Lykke gibi daha pek çok benzersiz Porland koleksiyonuna, Türkiye’nin stratejik bölgelerine konumlandırılan 32 konsept mağazası, 200’ü aşkın bayisi ve www.porland.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT