Mutluluk Sofralarınız İçin 800 TL’lık Hediye Çeki

Alışveriş Alışveriş Rehberi Mutluluk Sofralarınız İçin 800 TL’lık Hediye Çeki

Tarihler: 17 Aralık 2014 Çarşamba ~ 17 Şubat 2015 Salı

Firma: Bernardo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2014 ~ Şub 17, 2015

Sofra Tasarım Uzmanı Bernardo, yeni yılda da sohbeti ve neşesi bol, mutluluk sofralarınızın mimarı olacak. 12 kişilik yemek takımınızı seçin, 800 TL’lık hediye çeki kazanın!

Yıllardır sevdiklerinizle paylaştığınız en özel sofralarınızın tanığı olan Bernardo’dan; mutluluk sofralarınızı kurmak için bir kampanya daha... İnceliği ve zarafetiyle her biri birbirinden şık tasarımlara sahip Bernardo 12 kişilik yemek takımları, 800 TL değerinde hediye çeki kazandırıyor.

Doğal hammaddelerin yüksek ısıda pişirilmesiyle üretilen ve şık tasarımları ile sofralarınızı şölene dönüştüren hem sağlıklı hem sağlam yemek takımları hakkında detaylı bilgiye www.bernardo.com.tr web sitesinden ulaşabilirsiniz. 800 TL’lik hediye çekinizle, Bernardo mağazalarında istediğiniz sofra ve mutfak ürününü seçebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT