Nasa Seramik Teknolojili Barbekü Big Green Egg Şimdi Türkiye’de

Alışveriş Alışveriş Rehberi Nasa Seramik Teknolojili Barbekü Big Green Egg Şimdi Türkiye’de

Tarihler: 28 Mayıs 2015 Perşembe ~ 28 Temmuz 2015 Salı

Firma: İnterni

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2015 ~ Tem 28, 2015

Dünya mutfağının yıldızı, mükemmel bir dış mekan pişiricisi Big Green Egg ile eşsiz lezzetler hazırlayın. Yenilikçi fikirlerin buluşma noktası İnterni’nin Türkiye’ye getirdiği Big Green Egg ile keyif alın, keyifli bir aşçı olun!

Benzersiz esnekliğe sahip bir pişirici olan Big Green Egg, pirzola ve şiş ızgaralarını en uygun ısı derecesinde pişiriyor. -18 derece ile 982 derece arasında ısılarda çalışabilen Big Green Egg’de ister ızgara tekniğini kullanın, isterseniz 100 ile 120 derece arasındaki ısıda etinizi füme ederek mükemmel kıvamda pişirin. Hatta etlerin yanına sevdiğiniz sebzeleri de ekleyerek muhteşem tatlar yaratın. Big Green Egg, ayrıca evdeki fırınınızdan daha hızlı ve lezzetli ekmek, pizza, pide, börek, kek, kurabiye, poğaça da pişiriyor.

1974 yılında ABD’nin Gergis eyaleti ve aynı zamanda başkenti olan Atlanta’da temelleri atılan Big Green Egg, piyasadaki en mükemmel dış mekan pişiricisi fikri ile doğdu. Eski bir Uzakdoğu seramik pişirici konsepti geliştirilerek, NASA seramik teknolojisinin yardımı ile benzeri olmayan bir üretimle bugünkü halini aldı.

Sıkça taklit edilmeye çalışılsa da asla aynısının üretilemediği Big Green Egg, İNTERNİ aracılığıyla gastronomi profesyonelleri ve barbeküseverlere altı farklı boy, yüzlerce aksesuar ve yardımcı ürün seçeneği ile sunuluyor. “Sağlıklı bir yemek” ve “yaşam kalitesi” sunan ürün, sıfırın altındaki sıcaklıklarda bile pişirebildiği için yaz- kış fark etmeden kullanılabiliyor.

www.interni.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT