Ne Giyersen Yeni Bir Sen

Ne Giyersen Yeni Bir Sen

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ne Giyersen Yeni Bir Sen

Tarihler: 23 Mayıs 2018 Çarşamba ~ 23 Mayıs 2018 Çarşamba

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2018 ~ May 23, 2018

Tchibo’nun “Ne Giyersen Yeni Bir Sen” motto’suyla sunduğu yeni yaz koleksiyonu, kadınları yeni sezon modasıyla buluşturuyor. Yazın sıcak günlerinde şık bir stille yenilenmek isteyenler; çizgilerin ve renkli nakışların süslediği tişörtlerden, yaza uygun anvelop kesim pantolonlara, volan ve tüy detaylı farklı boyda elbise ve etekler ile nakış detaylı kullanışlı denim parçalara kadar aradıkları ürünleri Tchibo’nun yeni koleksiyonunda bulabilecekler.

Tchibo, yepyeni yaz koleksiyonu ile kadınların kalbini fethetmeye hazırlanıyor. Her hafta yenilenen temalarıyla takipçilerinde büyük merak uyandıran Tchibo, iddialı bir kadın yaz koleksiyonu hazırladı. “Ne Giyersen Yeni Bir Sen” motto’suyla sunulan koleksiyon sayesinde gardıroplar; havalı çizgilerin, canlı renklerin ve sezon trendlerinin hakim olduğu yepyeni bir havaya kavuşacak.

Tchibo “Ne Giyersen Yeni Bir Sen” temalı koleksiyonunda, trendleri yakalayan, genç ve enerji dolu duruşuyla yepyeni bir kadın giyim serisini takipçileri ile buluşturuyor. Koleksiyonda bu yaz modası trendleri yumuşacık, dökümlü, terletmeyen kumaşlarla ve her zevke hitap edecek modeller ile sunuluyor.

Yeni koleksiyon, 23 Mayıs’tan itibaren tüm Tchibo mağazalarında, www.tchibo.com.tr internet mağazasında ve 444 28 26 telefonla sipariş hattında takipçilerini bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT