Nestlé Professional’dan İki Yenilik

Nestlé Professional’dan İki Yenilik

Alışveriş Alışveriş Rehberi Nestlé Professional’dan İki Yenilik

Tarihler: 30 Eylül 2019 Pazartesi ~ 30 Kasım 2019 Cumartesi

Firma: Nestle

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2019 ~ Kas 30, 2019

Nestlé Professional, müşterilerin ve tüketicilerin hızla artan beklentilerini karşılayabilmek ve kusursuz bir kahve deneyimi yaşatabilmek için NESCAFÉ Milano ATTIMO ve NESCAFÉ Alegria LEGGERO isimli çağdaş tasarımlı ve gelişmiş işlevsellik sunan yeni kahve makinelerini sunuyor.

Nestlé Professional’ın, NESCAFÉ Milano ATTIMO ve NESCAFÉ Alegria LEGGERO isimli çağdaş tasarımlı ve gelişmiş işlevsellik sunan yeni kahve makineleri, farklı işletmelerin farklı ihtiyaçlarına özel olarak üretildi.

NESCAFÉ Milano ailesinin son üyesi NESCAFÉ Milano ATTIMO
NESCAFÉ Milano; ticari işletmecilerin, tüketicilerini espresso bazlı hazırlanan çok çeşitli, taze, otantik ve tadımı yüksek kaliteli içeceklerle memnun etmelerine yardımcı olan birinci sınıf içecek çözümü olarak öne çıkıyor. 25 cm'lik dokunmatik ekranlı, göz alıcı LED aydınlatmalı ve ikonik NESCAFÉ kırmızı vurgulu, şık ve çağdaş tasarıma sahip NESCAFÉ Milano ATTIMO, espresso’dan americano ve latte’ye, cappuccino’dan sıcak çikolata, mocha ve flat white’a kadar özel kahveleri 60 saniyeden kısa bir sürede profesyonel bir baristanın elinden hazırlanmış gibi servis edebiliyor.

NESCAFÉ Milano ATTIMO, özel ısıtma teknolojisi “Varitherm” sayesinde, seçmiş olduğunuz mükemmel içeceği hazırlamak için kullanılacak suyu anında ısıtıyor, kullanımda olmadığı anlarda enerji tüketimini %60’a kadar düşürerek kullanıcıları için maliyet avantajı yaratıyor. “Varigrind” teknolojisi sayesinde sadece o anda talep edilen içecek için gerekli olan ölçüde kahveyi öğüterek, taze ve otantik kahve deneyiminize değer katıyor ve kahve çekirdeklerinin daha uzun süre tazeliğini korumasını sağlıyor.

İtalyanca’da “anı” anlamına gelen ATTIMO, %100 Arabica çekirdeklerinden oluşan, Kolombiya ve Brezilya harmanı, orta gövdeli ve dengeli tada sahip, Yağmur Ormanları Birliği Sertifikalı NESCAFÉ Superiore çekirdek kahvesi ile çalışıyor. NESCAFÉ Milano ATTIMO’nun premium kahve lezzetini üst seviyelere çıkaran özel sütü ve %34 kakao oranına sahip premium çikolatası ile lezzetin keyfine varabilirsiniz.

Çağdaş tasarım ve gelişmiş işlevselliğin birleşimi NESCAFÉ Alegria Leggero
Geniş bir yelpazedeki müşterilerine kahve çeşitlerini standard kalitede ve uygun fiyatlarla sunabilmeleri için gerekli ürünleri, sistemleri ve hizmetleri sağlayan Nestlé Professional’ın ana içecek çözümlerinden biri olan NESCAFÉ Alegria, yeni NESCAFÉ Alegria Leggero’yu sunuyor.

Yeni NESCAFÉ Alegria Leggero kahve makinesi, çağdaş tasarımı ve gelişmiş işlevsellik sağlayan özellikleri ile farklı işletmelerin farklı ihtiyaçlarına özel olarak üretildi. Göz alıcı tasarımı, dokunmatik paneli ve çeşitli kahve menüleriyle Nestlé Professional müşterileri yeni NESCAFÉ Alegria Leggero ile özel kahve seçeneklerini hızlı ve kolay bir şekilde tüketicilerine sunabiliyor.

Hafif ve çevik yapısıyla dikkat çeken yeni “Leggero”, İtalyanca’da “ışık” anlamına geliyor. Hızlı ve kolay bir şekilde eşsiz kahve lezzeti sunan NESCAFÉ Alegria, geniş bir yelpazedeki müşterilerinin kahve çeşitlerini, pratik bir şekilde, standard kalitede ve uygun fiyatlarla sunabilmeleri sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT