NetWork ile Yeni Başlangıçlara

NetWork ile Yeni Başlangıçlara

Alışveriş Alışveriş Rehberi NetWork ile Yeni Başlangıçlara

Tarihler: 13 Kasım 2018 Salı ~ 13 Ocak 2019 Pazar

Firma: NetWork

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 13, 2018 ~ Oca 13, 2019

Yeni yıla girerken sevdiklerinizin içini ısıtacak hediyeler NetWork Sonbahar/Kış 2018 Koleksiyonunda. Her stili tamamlamak konusunda iddialı aksesuar alternatifleri gece ya da gündüz fark etmeden size ve sevdiklerinize eşlik edecek.

Yepyeni bir yıl, yeni heyecanlar... Sevdiklerinizin yeni yılını kutlamak için hediye alternatifleri NetWork Sonbahar/Kış 2018 koleksiyonunda.

Gündüzden geceye taşıyacak kahraman parça rolündeki topuklu deri çizmeler, cesur ve şık bir görünüm yaratan kırmızı ve beyaz renkleriyle NetWork kadın koleksiyonunda. İşlemeli takım elbise ve tek omuz mini elbise yeni yılı kutlama planınız için tüm dikkatleri üzerinize çekecek alternatifler sunuyor. Taş işlemeli mini çantalar ise yılbaşı gecesi görünümünüzü tamamlıyor. Sadece yılbaşı gecesinde değil tüm kış boyunca yanınızdan ayırmayacağınız kar tanesi motifli taş işlemeli yün örme atkı ve bereler tarzınızı korurken en soğuk günde bile sıcaklık vadediyor.

Erkek koleksiyonunda rahatlığından ödün vermeyenler için rahat spor ayakkabılar, mevsime hazırlıklı girmek isteyenler için ise şık botlar bulmak mümkün. Görünümünü tamamlarken atkı, eldiven ve berelerle konforlu bir sıcaklık hissinden vazgeçemeyen erkekler için NetWork koleksiyonu şık ve kaliteli tasarımlarıyla sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT