NetWork’ten Süper Friday!

NetWork’ten Süper Friday!

Alışveriş Alışveriş Rehberi NetWork’ten Süper Friday!

Tarihler: 25 Kasım 2020 Çarşamba ~ 25 Ocak 2021 Pazartesi

Firma: NetWork

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 25, 2020 ~ Oca 25, 2021

NetWork, 20-29 Kasım tarihleri arasında sizi yılın en ayrıcalıklı alışverişini yapmaya davet ediyor. SUPER FRIDAY kampanyası boyunca NetWork Sonbahar/Kış 2020-21 koleksiyonuna ait parçalar, mağazalarda iki veya üzeri, NetWork.com.tr’de ise tek ürün alışverişinizde %50 indirimli!

20-29 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek SUPER FRIDAY kampanyası, NetWork mağazalarının yanı sıra NetWork.com.tr’de de online’a özel fırsatlarla sizleri bekliyor. SUPER FRIDAY boyunca mağazalarda iki veya üzeri, NetWork.com.tr’de ise tek ürün alışverişinizde %50 indirim avantajı ile NetWork Sonbahar/Kış 2020-21 koleksiyonunun en özel parçalarına sahip olma fırsatını kaçırmayın!

NetWork Sonbahar/Kış 2020-21 koleksiyonunun kaliteyle özdeşleşen cesur ve zamansız parçalarına, tüm NetWork mağazalarından ve network.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

***Kampanya, deri ürünleri kapsamamaktadır.

Instagram: @NetWorkOnline

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT