Network’ten Yeni Yıla Özel Hediyeler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Network’ten Yeni Yıla Özel Hediyeler

Tarihler: 16 Aralık 2013 Pazartesi ~ 31 Aralık 2013 Salı

Firma: Network

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2013 ~ Ara 31, 2013

Network, kendini ve sevdiklerini mutlu etmek isteyenlere sunduğu sofistike ve zamansız duruşun temsilcisi hediye seçenekleriyle, yılbaşı heyecanını artırıyor.

2014 yılını karşılarken, Network’ün kendine özgü tarzındaki bomber ceketler, deri eldivenler, taş detaylı gömleklerin yanı sıra vintage model ve tay tüyü detaylı çantalar sezon trendlerine önem veren kadınların beğenisine sunuluyor. Koleksiyon renkleriyle uyumlu iri taşlı broşlar, bilezikler ve zincir kolyeler ise kombinlerin tamamlayıcısı oluyor.

Renk bloklarıyla farklılaşan Network erkek koleksiyonu, bej tonlarıyla sadeliği yakalarken şıklığı da elden bırakmıyor. Açık mavi tonuyla uyum içindeki şarap kırmızısı ve bordo fitilli kadifeler, kendinden desenli ceket ve pantolonlar ise erkeklere özel hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

Yılbaşı2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT