New Balance ile Soğuk Hava Performansa Engel Değil

New Balance ile Soğuk Hava Performansa Engel Değil

Alışveriş Alışveriş Rehberi New Balance ile Soğuk Hava Performansa Engel Değil

Tarihler: 07 Aralık 2016 Çarşamba ~ 07 Şubat 2017 Salı

Firma: New Balance

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2016 ~ Şub 7, 2017

New Balance, soğuk havalarda şıklığından ödün vermeden spor yapmak isteyenler için hazırladığı Heat Koleksiyonu’yla kışa hazır

Spor giyim teknolojileriyle rahatlık ve şıklığı en üst noktaya taşıyan New Balance’ın Sonbahar/Kış Koleksiyonu üst grup ürünlerde yer alan NB Heat teknolojisi, soğuk hava koşullarına vücut sıcaklığını dengeleyerek meydan okuyor.

Kadınlara Özel Kış Şıklığı
New Balance Heat serisi kadın koleksiyonu, soğuk havalarda sıcaklığı tutarak, kış aylarında spor giyimde performans teknolojilerini kullanıyor. Koleksiyonda kullanılan Heat teknolojisi, vücuttaki ısıyı dengeliyor. UV koruması ise çabuk kuruma ve anti-mikrobiyel özellikleri taşıyor. New Balance taytlarında kullanılan özel NB Dry teknolojisi ise nemi vücuttan hızla uzaklaştırarak daha uzun süre kuru kalmayı sağlıyor. Vücudu kavrayan ve esnek kumaş yapısıyla dikkat çeken taytlar; desenleri ve sezonun öne çıkan renk paletiyle koleksiyonun diğer parçaları arasında yer alıyor. Kadınlara özel hazırlanan koleksiyondaki reflektör detaylar ise New Balance ruhunun güçlü kimliğini vurguluyor.

Erkeklere Özel Koleksiyon: NB Kairo Sport
New Balance’ın yeni nesil çok yönlü kumaşıyla üretilen Kairo pantolon ve ceketler, NB Heat teknolojisiyle birleşerek outdoor performansı üst noktaya taşıyor. Pantolon ve ceketler, taşıdığı reflektör detaylarıyla günün her saati stili görünür kılıyor. NB Heat teknolojisi sayesinde erkek modellerinde de vücuttaki ısı dengeleniyor. Isının deri yüzeyinde kalmasını sağlayarak iki dereceye kadar yükselmesini sağlıyor. UV koruması, çabuk kuruma ve anti-mikrobiyel özelliklerine sahip olan erkek koleksiyonu, yeni sezonun vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT