Next Accessory’de Doğal Taşların Güçlü Dünyası ile Tanışmaya Hazır mısınız?

Alışveriş Alışveriş Rehberi Next Accessory’de Doğal Taşların Güçlü Dünyası ile Tanışmaya Hazır mısınız?

Tarihler: 31 Ekim 2012 Çarşamba ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: Next Accessory

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2012 ~ Ara 31, 2012

Next Accessory, 2012-2013 Sonbahar/Kış Koleksiyonunda yer alan doğal taşlarla tasarlanan aksesuarları ile stilinize şıklık, iç dünyanıza da enerji katıyor!

Next Accessory’de, doğal taşların güçlü özellikleri kolye, bilezik ve küpe tasarımlarına ilham veriyor. Kendine güvenen kadının stilini ortaya çıkmasını sağlayan bu koleksiyon, eğlenceli ve natürel trendlere gönderme yapıyor. Kelebek ve ay yıldız figürlerinin dikkat çektiği kolyelerin yanı sıra bilezik ve küpe modelleri, akik, safir, yakut ve ceyt taşlarıyla hayat buluyor. Farklı ruh hallerini dengelemesiyle tanınan doğal taşlar, eklendiği aksesuarlarla birlikte, eğlenceli stillere de anlam katıyor.

Enerjinizi yükselten akik ve kişiye özgüven duygusu katan safir parçalar, imajınızı güçlendirirken, mutluluk veren yakut ve ceyt taşlarının negatif enerjiden koruyan özelliği ile güzelliğinizi özel duygularla besliyor.

Kırmızı, beyaz, mavi, turuncu, gül kurusu ve sarı tonlarına hakim olan koleksiyon, püskül detaylarıyla da hareketleniyor. Her kıyafetle kombinlenebilen bu aksesuarlar sezon şıklığınızı mükemmel bir enerji ile bir araya getiriyor.

Kadınların güçlü stillerini destekleyen bu koleksiyon, modanın trendlerine farklı bir imaj kazandırıyor. Doğal taşlı aksesuarları bulabileceğiniz Next Accessory’de çarpıcı güzelliğinizi enerjinizle ortaya çıkarın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT