Nike, Sonbahar Kadın Koleksiyonu’yla Performans Ve Stili Bir Arada Sunuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Nike, Sonbahar Kadın Koleksiyonu’yla Performans Ve Stili Bir Arada Sunuyor

Tarihler: 05 Ağustos 2014 Salı ~ 05 Ekim 2014 Pazar

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 5, 2014 ~ Eki 5, 2014

Nike 2014 Sonbahar Kadın koleksiyonu, kadın sporcuların antrenman sırasında performans ve stili bir araya getirmelerine olanak sağlıyor. En iyi performansa ulaşmak için farklı branşlarda antrenman yapan kadın sporculardan esinlenilerek tasarlanan yeni Nike koleksiyonundaki ürünler, her türlü spor dalında günlük kullanıma uygun çözümler üretiyor.

Nike tasarımcıları, ürünleri tasarlarken en iyi performansı yansıtmasının yanı sıra en iyi tarzı sunması için dikkat ediyor. Bu yaklaşım, kadın sporculardan alınan öneriler ve Nike Araştırma Laboratuvarında elde edilen bilimsel verilerle fitness, koşu ve spor giyim tasarımlarının her birine aktarılıyor. Her tasarımın performansı ve tarzına uygun seçilecek renkler, kumaşların türüne, kadın sporcuların özelliklerine ve ürünün hangi alanlarda kullanılacağına göre karar veriliyor.

Kadın sporculara en iyi uyum ve desteği sağlamak için 2 yıldan fazla süren çalışmalarla oluşturulan 5 farklı modeldeki Nike Pro Bra, koleksiyonun önemli parçaları arasındaki yerini alıyor. Ayakkabı ve tekstil tasarımlarında da yenilikçi çözümler üreten Nike, yoğun tempolu antrenmanlara özelLunar Cross Element ve koşu için tasarladığı Lunar Glide 6 ile sporculara uygun çözümler üretmeyi sürdürüyor. Kadın sporcuların antrenman sırasında sırt bölgesinin daha çok terlediğini farkeden Nike ekibi, bu bölgeye odaklanarak en iyi havalandırmayı sağlayan Nike Pro HypercoolLong-Sleeve Top’ı kadın sporculara sunuyor. Diğer Nike Pro tasarımları gibi bu tasarımda vücudu en iyi biçimde saracak şekilde yenileniyor. Üstün esneme ve rahatlık sunan Nike Dri-FIT Knit kumaşına sahip Nike Dri-FIT Knit Pant ve Nike Dri-FIT Knit Textured V-Neck Short Sleeve, vücudu en iyi şekilde sararak kadın sporculara dikkatleri dağılmadan konforlu bir antrenman sunuyor.

Yeni sezonda Nike’ın yüzü olan dünyaca ünlü manken ve balerin Karlie Kloss, “Koleksiyondaki her parça yaptığım farklı antrenmanlar için çok uygun.” diyor. Nike Training Club antrenörleriyle yaptığı yoğun çalışmalarının yanı sıra yogayı günlük rutininin bir parçası haline geldiğini belirten model, her gün kendi önüne hedefler koyup vücudunu bu şekilde geliştirmenin en iyi yol olduğunu dile getiriyor.

Nike 2014 Kadın Koleksiyonu’na Temmuz ayından itibaren yetkili Nike mağazalarından ulaşılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT