Nike’tan ‘Sınırsız Ol’ Kampanyası

Nike’tan ‘Sınırsız Ol’ Kampanyası

Alışveriş Alışveriş Rehberi Nike’tan ‘Sınırsız Ol’ Kampanyası

Tarihler: 09 Ağustos 2016 Salı ~ 21 Ağustos 2016 Pazar

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 9, 2016 ~ Ağu 21, 2016

Sınırsız Olmak limitleri zorlamayı gerektirir. Onun eş anlamı şunlardır: sonsuz, dipsiz, belirsiz, limitsiz... Nike için "sınırsız olmak"sa tasarımlarında ve sporcuları içinse sonsuz olanaklar demektir. Bunlar birbirini tetikler, iki saatlik bir koşu ilk maratona sonra bir dünya rekoruna ya da en iyi kişisel başarıya dönüşerek geçmişte algılanan sınırları zorlar. Sınırsız olmak daha önce yaşadıklarınla kendini asla sınırlamamaktır. Bu; hatta bir kişinin kendi beklentilerine meydan okumak anlamına gelir. Sınırsız olmak "sonsuza dek mutlu" veya asla "olmaz" tanımını kabul etmez. Tek sorduğu soru “Sırada ne var?"dır.

"Sınırsız Ol" filmi Nike'ın Just Do It - "Sınırsız" kampanyasının ikinci filmidir ve “Sınırsız Gelecek" filminin de yer alacağı, Ağustos ayı boyunca sunulacak bir çok sporcu kısa filmlerinin özetini içermektedir. Film; bu yaz düzenli olarak sınırlarını zorlayan ve sınırsız potansiyeli kanıtlayacak hem amatör hem de şampiyon sporculara bir övgü niteliğindedir.

Nike başarı getiren yeni ürün ve inovasyonlarını bu filmde en üst seviyedeki sporcularla kutluyor. Dileyenler detayli bilgi ve “Sınırsız Ol” kampanyasının İstanbul’daki 19 gün boyunca çeşitli spor aktiviteleriyle renklenecek programına ulaşmak için nike.com/Istanbul adresini ziyaret edebilirler. Bu yaza özel sunulan inovasyonları yakından tanımak isteyenler ise nike.com üzerindeki ürünlere 21 Ağustos tarihine kadar ücretsiz kargo ile ulaşabilecekler.

The Daniels tarafından yönetilen film, İngilizce versiyonunda aktör Oscar Isaac’ın Türkiye’de ise Emre Altuğ’un sesiyle izleyiciye ulaşıyor. Filmde önemli sporcular Aaron Gordon, English Gardner, Giancarlo Stanton, Kevin Durant, Mo Farah, Neymar Jr., Nyjah Huston, Serena Williams, Su BingTian ve Zach LaVine yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT