Nine West ile Kışa Özel Modern Şıklık

Nine West ile Kışa Özel Modern Şıklık

Alışveriş Alışveriş Rehberi Nine West ile Kışa Özel Modern Şıklık

Tarihler: 28 Ocak 2021 Perşembe ~ 28 Mart 2021 Pazar

Firma: Nine West

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2021 ~ Mar 28, 2021

Stil sahibi kadınların markası Nine West, kürk detaylı bot modelleri ile kış aylarında da gösterişten uzaklaşmak istemeyenler için modern şıklık sunuyor. Koleksiyonda yer alan kış şıklığının en önemli tamamlayıcısı çizmeler ise zarif yapılarıyla sezona damgasını vuruyor!

Kış aylarının vazgeçilmezi olan bot ve çizmeler arasında yer alan Nine West’in kürk detaylı modelleri, nazik duruşu şıklıkla bir araya getiriyor. Nine West’in kürklü modelleri ile kadınlar soğuk havadan korunurken modern bir duruş sergiliyor.

Her ortamda estetik bir görünüm yakalayabilmenizi sağlayan Nine West kürk detaylı bot modelleri, siyah ve kahve tonları ile dikkat çekiyor. Nubuk, süet, parlak deri ve daha pek çok seçenek ile çeşitlendirilmiş bot koleksiyonu dayanıklı ve kaliteli yapısı ile göz dolduruyor. Sımsıcak bir giyim zevki yaşatan kürklü modeller; bağcıklar, ince tasarımlar ve detaylarla renk kazanıyor.

Nine West kış koleksiyonunun bir diğer zarif parçasını ise çizmeler oluşturuyor. Topuklu çizme modelleri feminen görünümleri ile özel günlere damgasını vururken, günlük çizmeler her kombine ayrı bir hava katıyor. Hafif topuklu ve sade çizme modelleri ise hem retro bir şıklık yakalamak isteyenlerin hem de klasik giyimden vazgeçmek istemeyenlerin bir numaralı tercihi oluyor.

Kürt detaylı bot ve şık çizme koleksiyonuna ulaşmak için ninewest.com.tr’yi ziyaret edebilir ya da Nine West mağazalarına uğrayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT