Nine West Kalın Tabanlı Modeller Kombinlerin En Sevilen Parçası Olacak!

Nine West Kalın Tabanlı Modeller Kombinlerin En Sevilen Parçası Olacak!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Nine West Kalın Tabanlı Modeller Kombinlerin En Sevilen Parçası Olacak!

Tarihler: 24 Şubat 2022 Perşembe ~ 24 Mayıs 2022 Salı

Firma: Nine West

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 24, 2022 ~ May 24, 2022

Şıklığı ve kalitesiyle ön plana çıkan Nine West’in kalın tabanlı ayakkabıları, tasarımıyla kombinlerin en gözde parçası oluyor. Kalın tabanlı sneaker, çizme ve bot alternatifleri şık detayları ile dikkat çekiyor.

Attığı güçlü adımlarla kendinden söz ettiren kadınlardan, aldığı ilhamla hazırlanan Nine West koleksiyonları; kalın tabanlı bot, çizme ve sneaker alternatifleri ile kusursuz şıklık sunuyor.

Bu kışa damgasını vuran kalın tabanlı modeller mevsiminin vazgeçilmezleri arasında kadınların favorisi oluyor. Sezon trendlerini yansıtan, tasarımlarıyla göz dolduran Nine West koleksiyonu, kadınların günlük rutinlerine trend modeller ile eşlik ediyor. Dayanıklı ve kaliteli materyallerle üretilen, zamansız şıklığı yakalayan botlar, sneaker’lar ve çizmeler, siyah, beyaz, bej ve taba tonlarıyla tüm kombinler ile uyum yakalıyor. Deri ve süet modeller bağcık detayları ile harmanlanarak günlük hayatınızda, ofis stilinizde hatta özel davetlerde kombinlerinize göz alıcı dokunuşlarla eşlik ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT