Nude’un Islands Koleksiyonu Mükemmel Bir Tadim Deneyimi Sunuyor

Nude’un Islands Koleksiyonu Mükemmel Bir Tadim Deneyimi Sunuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Nude’un Islands Koleksiyonu Mükemmel Bir Tadim Deneyimi Sunuyor

Tarihler: 13 Haziran 2019 Perşembe ~ 13 Ağustos 2019 Salı

Firma: Şişecam

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 13, 2019 ~ Ağu 13, 2019

“Yalın Güzeldir” felsefesiyle tasarlanan ürünleriyle tasarım dünyasında ses getiren Şişecam’ın global markası Nude, viskinin özellikleri kadar nasıl bir bardakta içildiğinin de önemli olduğunu vurguladığı yeni Islands koleksiyonu ile kendinden emin bir etki yaratıyor.

Camın zarifliğini tüm yaşam alanlarına yayarak global tasarım dünyasında güçlü adımlarla ilerleyen Nude, hafif kıvrık ağız yapısıyla viskinin duyumunu artıran Islands koleksiyonu ile tadım deneyimini optimize ediyor. Nude Design Team ekibinden Burcu Akbulut’un tasarladığı koleksiyon, viskinin aroması ve lezzetini konsantre eden üç farklı boyda modern ve işlevsel bardaktan oluşuyor.

Çağdaş ve minimal silueti ile de dikkat çeken Islands koleksiyonu, Nude’un “Yalın güzeldir” felsefesini yansıtan sade, şık ve kullanışlı bir tasarıma sahip. Günlük kullanıma uygun olmasının yanı sıra bel kısmına doğru incelen feminen ve yumuşak hatlarıyla koleksiyon, viskinin bardakta kolayca çevrilmesini sağlayarak mükemmel bir tadım deneyimi yaşatıyor.

Camın en yalın hali: ‘Nude’
Dünyanın üçüncü en büyük cam ev eşyası üreticisi Şişecam Topluluğu'nun global tasarım markası Nude, dünya prömiyerini 2014 yılında Maison Objet Paris’te yaptı. Ardından Milano ve Frankfurt’taki uluslararası fuarlarda boy gösterdi ve büyük beğeni topladı. Tüm koleksiyonlarını “Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesi ile tasarlayan Nude; Ron Arad, Nigel Coates, Joe Doucet, Pentagon Design, Tomas Kral, Mikko Laakkonen, Tamer Nakışçı, Erdem Akan ve Ali Bakova’nın da aralarında olduğu dünyanın saygın tasarımcıları ile çalışıyor.

Nude tasarımları Milano ve Türkiye'de Paşabahçe Mağazaları'nda satılıyor. Global ölçekte ise Selfridges, Bergdorf Goodman, WallpaperSTORE*, The Conran Shop Paris ve London, La Rinascente Milan, MOMA (Francisco, New York, Tokyo), Lane Crowford Hong Kong, Printemps Paris satış noktaları arasında yer alıyor. nudeglass.com ile de dünyanın yüzyirmi ülkesine satış yapılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT