Ofiste Renkli Sonbahar

Ofiste Renkli Sonbahar

Tarihler: 04 Ekim 2016 Salı ~ 04 Aralık 2016 Pazar

Firma: Tuna Ofis

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 4, 2016 ~ Ara 4, 2016

Güneşin bir görünüp bir kaybolduğu sonbaharda ihtiyacımız olan çalışma motivasyonu, Tuna Ofis’in mobilyalarında saklı. Sofalar, koltuklar, kesonlar ve sehpalar ofislere renk katarken, güneş ışığından maksimum yararlanma imkanı sunan tasarımlar da çalışanların motivasyonunu artırıyor.

Uzun bayram tatilleri bitti, yıllık izinler büyük ölçüde kullanıldı. Yoğun bir tempoya girilen iş dönemi başladı ancak birçok kişi sabah uyanmakta ve dikkatini işe vermekte zorlanıyor. Bunun sebebiyse güneş; çünkü mutluluk, canlılık ve zindelik veren serotonin, güneşi az gördüğümüz bu günlerde çok daha düşük miktarda salınarak sonbahar depresyonuna yol açıyor. İşte böyle bir süreçte, günümüzün önemli bir bölümünü geçirdiğimiz ofislerimizde kendimizi iyi hissetmemizi sağlayan mobilyalar büyük önem taşıyor. Renkleriyle enerji veren, güneş ışığını kesmeyen tasarımları ile Tuna Ofis, çalışma ortamlarında yaz etkisi yaşatmaya devam ediyor.

Tuna Ofis tasarımcıları, ahşabın sıcaklığını ve güçlü yanını hissettiren mobilyaların yanında, rengarenk sofalar, koltuklar, kesonlar ve sehpalar ile ofislere hareket katıyor. Tuna Ofis & Tdesign Studio Tasarım Bölüm Başkanı Ozan Sinan Tığlıoğlu, “Zamansız çizgilere sahip ürün ve koleksiyonlarla birlikte tercih edilen sıra dışı tasarımlar ve renkler, ofislerin enerjisini yükseltiyor. Bu durum özellikle mutlu çalışma ortamına önem veren genç kuşaklar için çok büyük bir motivasyon kaynağı oluyor” diyor.

Ofislerde duvarlar kalkıyor

Günümüz iş dinamiklerinde açık ofislerin sayısı her geçen gün artıyor. Kalın duvarların yerini cam bölmeler ve panellerle bölünmüş çalışma masaları alıyor. Bu durum ofis içi iletişimi artırdığı gibi, güneş ışığından daha çok yararlanmaya da imkan tanıyor. Tuna Ofis’in açık ofislere uygun tasarlanmış mobilyaları, fonksiyonel seçenekleri ile kalabalıkları ortadan kaldırarak ferah bir çalışma ortamı sağlıyor.

Kullanıcılarının tercihine göre kumaş, renk ve modül seçenekleriyle her zevke ve konsepte özel tasarım alanları yaratan Tuna Ofis, fikirlerin hayata geçtiği mekanlara getirdiği anlayışla, iş hayatına yeni bir soluk getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT