Öğretmenler Günü’nü Yüzde 30 İndirimle Kutluyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Öğretmenler Günü’nü Yüzde 30 İndirimle Kutluyor

Tarihler: 21 Kasım 2013 Perşembe ~ 24 Kasım 2013 Pazar

Firma: Aker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2013 ~ Kas 24, 2013

İpeğe ayrıcalıklı bir değer kazandıran Aker; Boyner ve YKM mağazalarındaki standlarında Aker, Pierre Cardin ve Cacharel fularlarda geçerli %30 indirimiyle Öğretmenler Günü’nü kutluyor. Aker kadınları, 18-24 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak indirimli fiyatlarla Öğretmenler Günü’nde alışveriş keyfini ikiye katlıyor.

İpek fularlarda dünya devi üç marka, indirimli fiyatlarıyla aynı stantta

İpek tasarımlarıyla adından söz ettiren Aker, bünyesinde satışa sunulan Fransız harikası Pierre Cardin ve Cacharel markalarıyla da beğeni topluyor. Aker, Öğretmenler Günü’ne özel indirimiyle, ipek fularlarda dünya devi üç markayı aynı stantta müşterilerine ulaştırıyor. Gül ve lavanta kokusunu bir arada sunan Aker fularlar, geometrik oyunlarla sade bir şıklığa imkan verirken, leopar detaylarıyla da tasarım gücünü sergiliyor.

Minik su damlalarını andıran figürleri, modern kıvrımlarıyla öne çıkan Pierre Cardin fularlar, romantikliğiyle kadın moda severleri büyülüyor. Emprime baskılara zarif bir görünüm kazandıran Cacharel fularlar ise; piton baskıları, zigzag desenleri ve iddialı çiçek tasarımlarıyla kadın moda severlerin beğenisini topluyor.

Aker, Pierre Cardin ve Cacharel ürünlerini, Aker Mağazaları’nda ve seçkin satış noktalarında bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT