Öğretmenler için En Anlamlı Hediyeler

Öğretmenler için En Anlamlı Hediyeler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Öğretmenler için En Anlamlı Hediyeler

Tarihler: 20 Kasım 2017 Pazartesi ~ 20 Ocak 2018 Cumartesi

Firma: Paşabahçe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 20, 2017 ~ Oca 20, 2018

Özel günlerde hediye denince akla gelen ilk markalardan olan Paşabahçe Mağazaları, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde en güzel hediyeyi arayanlara onlarca seçenek sunuyor.

Hayatlarımızda önemli yere sahip olan öğretmenlerimize onlar kadar özel bir hediye arayanların adresi bu yıl yine Paşabahçe Mağazaları olacak. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenine günün önemine yakışır bir hediye almak isteyenler, aradıklarını Paşabahçe Mağazaları’nda bulacak. Paşabahçe Mağazaları’nda yazı/kalem setleri, kitap ayraçları, kağıt ağırlıkları, kum saati gibi birçok hediye fikri her bütçeye uygun alternatiflerle öğretmenlerini sevindirmek isteyenlerin beğenisine sunuluyor.

Yansımalar Koleksiyonu’nun ilk serisi “Bedri Rahmi Eyüboğlu” imzalı ürünler; Paşabahçe Mağazaları’nda Öğretmenler Günü’ne uygun hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Seri, sanatçının yaşamı boyunca yaptığı eserlerinden ve Mavi Yolculuk Defterleri kitabından derlenen 10 farklı desenden oluşuyor.

Öğretmenine unutulmayacak ve yıllarca saklanacak değerli bir hediye vermek isteyenler için önde gelen Türk sanatçıların özgün tasarım ve çizimlerine yer veren İmza Koleksiyonu da öğretmenleri mutlu edecek şık alternatifler arasında yer alıyor. İmza Koleksiyonu’nda Selçuk Demirel, Alev Ebuziya, Aydın Boysan’a ait tasarımlar yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT