Okul Kıyafetlerinin Ömrünü Laurastar İle Uzatın

Okul Kıyafetlerinin Ömrünü Laurastar İle Uzatın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Okul Kıyafetlerinin Ömrünü Laurastar İle Uzatın

Tarihler: 16 Eylül 2016 Cuma ~ 16 Kasım 2016 Çarşamba

Firma: Laurastar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2016 ~ Kas 16, 2016

Her gün giyilen okul kıyafetlerinin ömrü sürekli yıkanma ve ütülenme işlemleri ile kısalabiliyor. Ütü yapma ile ilgili algıları tamamen değiştiren Laurastar ise, annelere okul kıyafetlerinin bakımında ve daha uzun süre yeni gibi kalmasında yardımcı oluyor.

Okulların açılmasıyla beraber okul kıyafetlerinin bakımı da annelerin iş listesindeki yerini aldı. Ütü yapmayı keyfe dönüştüren ve her açıdan mükemmel sonuca ulaştıran Laurastar, okul kıyafetlerinin uzun süre yeni gibi kalması için annelerin iş yükünü hafifletecek birçok özellik sunuyor.

Buharlı bir ütüden daha fazlası olan Laurastar, yıkama esnasında kumaş üzerindeki düzensizleşen lifleri devamlı 3,5 bar ideal soğuk buhar özelliği ile yeniliyor. Laurastar’ın özel taban sistemi ise kıyafetlerin dokusunu açarak kırışıklıkları ısı ile gideriyor. En hassas kumaşların dahi zarar görmeden ütülenmesini sağlayan Laurastar, okul döneminde de annelerin bir numaralı yardımcısı oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT