Okula Dönüş Heyecanı

Okula Dönüş Heyecanı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Okula Dönüş Heyecanı

Tarihler: 20 Ağustos 2019 Salı ~ 20 Ekim 2019 Pazar

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 20, 2019 ~ Eki 20, 2019

Boyner mağazalarında okula dönüş heyecanı yaşanıyor. Boyner, zengin koleksiyonu ve ayrıcalıklı fırsatlarıyla her yaştan öğrencinin okul ihtiyaçları için akıllı alışveriş olanakları sunuyor. Okul çantaları, ayakkabıları ve okula dair aranan pek çok ürün Boyner’de bir arada her yaştan öğrenciyi bekliyor.

Dünyaca ünlü markalar ve Türkiye’nin en sevilen markalarını zengin bir seçki ile sunan Boyner, yeni eğitim-öğretim yılı başlarken öğrencilerin ve ailelerin okul alışverişi heyecanına eşlik ediyor. İlkokuldan lise ve üniversite öğrencisine kadar her yaştan öğrenciye hitap eden geniş bir koleksiyona sahip olan Boyner, farklı konseptlerdeki çanta, ayakkabı, kalem kutusu, matara, beslenme çantalarına ve giyim koleksiyonlarına yer veriyor.

Öğrenciler, severek kullanacakları favori markalarının ürünlerini Boyner’de bir arada bulabiliyor. Boyner özel markaları ve ünlü markalardan; konfor ve şıklığı bir arada sunan sportif ürünlerin yanı sıra pantolonlar, gömlekler, etekler, sweatshirtler, hırkalar ve daha birçok ürün öğrencilerle buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT